Jednak jest w tym troche racji. Powiedzmy sobie szczerze , przedstawie teraz cala prawde o pokerium i b2b :
* Freeroll 1000 e - start 500 chipsow
rebuy - 1000 chipsow 1 e
add-on - uwaga uwaga 5,000 za 2 e !
Widac na kogo jest podkrecony ten turniej, na tych ktorzy maja kase na koncie, zycze wszystkim no deposit odniesenia sukcesu, ale z 500 zetonami maja male szanse.
Poza tym jesli mialbym wlozyc pare e w ten turniej jak i kilkaset ludzi to po cholere mam rywalizowac z darmozjadami no deposit ? Wtedy oni mi tylko zapelniaja turniej, dlatego powinno byc tak jak i bylo czyli uczciwie.
*Satelity do 5,000 guarantee - start 500 chips , rebuy 1000 - 1 e , add on 5,000 - 2 e, rowniez pozdrawiam ????
* 10 vip za 1 euro taki maja przelicznik - czyli skoro 0,40 e w rake to = 1 vip
to 10 vip = 4 e wyrobione w prowizji , czyli tak sobie - widzialem lepsze
* I UWAGA UWAGA PUNKT KULMINACYJNY SIECI B2B - CO ZROBIC Z VIPAMI ?
Odpowiedz jest bardzo prosta : mozna sobie nimi podetrzec tylek !
Turniej 40 vip ( za moich czasow codziennie pula wynosila 1,600 e po rebuyach i add onach ) dzis 100 e + rebuye, add ony. Przeciez 40 VIP = 16 euro wyrobione w rake !!!
Czyli gra 300 osob x 16 euro = 4,800 euro w prowizji a oni dziela sie z nami skromnymi 100 e na cala liczna siec b2b...
ZLODZIEJSTWO !
Mozemy tez uzyc 50 VIP do wild westa zamiast 0.50 e czyli tak jakby uzyc 5 e zamiast 0.50 e - bardzoo sprawiedliwe ????
Na i4
poker mozna kupic laptopa za 225.000 VIP = 9000 euro zostawione w rake dla
poker roomu. Za 9000 euro moge kupic nie powiem ile laptopow...
Jedyne co mnie trzyma przy tej sieci to software prosty i przyjazny i 5 kart
RESZTA TO JEDEN WIELKI WALEK WYZYSK CZY JAK TO SOBIE NAZWIECIE