>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zmiana waluty u poszczególnych bukmacherów

K 2

klek

Użytkownik
Często ludzie szukają informacji o możliwości zamiany waluty o konkretnego buka, ja również, z różnych powodów.
Wiadomo, że zależnie od sposobu gry i stawek konto w PLN lub EUR/$ ma dość istotne znaczenie i dobrze byłoby to przemyśleć przed założeniem konta co się bardziej opłaca, w perspektywie naszej gry teraz i za np. rok.

Każdy mógłby napisać z własnego doświadczenia, bez zbędnych postów, i jeśli lista chwyci, wyedytuję pierwszy post (po 17.11 jak będę miał internet) i będzie go można podkleić dla przyszłych pokoleń ????
Z mojego doświadczenia:
Skrill (nie buk, ale istotne) - TAK
Pinnacle - TAK - 1raz (ktoś próbował więcej razy?)
MarathonBet - TAK
B365 - TAK
Expekt - TAK
Betsafe - TAK - 1raz
Bwin - NIE

daavid5 671

daavid5

Użytkownik
W Pinnacle Sports zmieniałem walutę. Napisałem do supportu i założyli mi nowe konto, a stare zlikwidowali.

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Odkopię delikatnie temat.
Poprosiłem bukmachera Premium (bwin) o zmianę waluty, gdyż istnieje u nich taka możliwość. Trzeba jednak podać powód, dla którego tą zmianę przeprowadzą. Czy ktoś dokonywał u nich zmiany waluty? Jak argumentował?
Dodam, że już raz próbowałem i uzasadnienie o otrzymywaniu wynagrodzenia w EUR nie podziałało.

crisu 53

crisu

Użytkownik
Nie próbowałem zmieniać w Bwin ale może spróbuj ściemnić że przeprowadzasz się za granicę (np. Niemcy) i nie przewidujesz w najbliższej przyszłości używać PLN.

sportluk-26178 18

sportluk-26178

Użytkownik
Zmiana waluty jest możliwa w bwin, ale dużo z tym &quot;zachodu&quot;. Zażądają potwierdzenia zamieszkania w formie rachunku np. za prąd itp. lub innego dokumentu stwierdzającego aktualne miejsce zamieszkania. Może to być np. umowa najmu na okres co najmniej 6 miesięcy.

Do góry Bottom