norab
Użytkownik
Dzień 29 lipca będzie ostatniej dniem starej wersji strony LIVE u buka Fortuna.Kto i dlaczego wpadł na tak idiotyczny pomysł? - można się tylko domyślić.Strona tego buka miała w Polsce chyba najlepszy interfejs do gry live - kto grał to wie o czym mówię.Nowa strona tego buka została tak zaprojektowana aby w jak największym stopniu utrudnić graczom obstawianie zakładów live.Interfejs tej nowej strony jest po prostu tragiczny - rozmieszczenie-czytelność- możliwość ułożenia kuponu itd.Po co to robi Fortuna? No po to żeby w maksymalnym stopniu utrudnić grę.Można zapomnieć o szybkim obstawianiu meczy w kliku dyscyplinach z jednoczesnym i przyjaznym monitorowaniem tych zdarzeń.Tak Fortuna zlewa graczy.Bez żadnej ankiety bez żadnych pytań do graczy - czy są potrzebne jakieś zmiany skoro tak to jakie kiedy i po co? Nic cisza.Fortuna ponosiła ogromne straty na grze live.Pojawiały się kupony i wygrane za bardzo dużą kasę.Coś trzeba było z tym zrobić.No to mamy teraz świetną stronę live.To jest smutna Polska rzeczywistość - jak FORTUNA TRAKTUJE POLSKICH GRACZY. Jestem przekonany że gdyby buk w ankiecie zadał pytanie do graczy / w końcu z nich żyje / czy ma pozostać stara strona wersji LIVE - odpowiedź byłaby w 100 procentach POZYTYWNA. Może jakiś przedstawiciel Fortuny wytłumaczy na stronach tego forum - powód wprowadzenia tak tragicznie bezsensownie zaprojektowanej strony do gry live. Po co to robicie i kto chciał tych zmian?.Osobiście wątpię żeby ktoś się odezwał.Powód jest oczywisty i opisany wyżej.No cóż stara prawda - jak nie odpowiada to spadaj do innego buka.Grałem u nich klika lat - ponieważ uważałem że z obecnych na rynku legalnych buków mieli naprawdę dobrą stronę internetową.Osobiście jestem zażenowany takim podejściem do klienta. Z utęsknieniem czekam kiedy inny buk wypełni tę lukę - zaprojektuje i udostępni dla graczy przyjazny interfejs podobny lub taki sam jaki był wcześniej w Fortunie.Jestem przekonany że tym działaniem pozyska dużo nowych klientów. Jak do tej pory strony live innych bukmacherów w Polsce są mówiąc delikatnie słabe.BARDZO DUŻY MINUS DLA FORTUNY ZA TEGO TYPU DZIAŁANIA I PODEJŚCIE DO KLIENTA.WSTYD DLA TAK DUŻEJ FIRMY.