Czyli imię też? Nieładnie oszukiwaćwitam, czy nie bedzie problemu ze zmiana danych(prawie wszystko oprocz nazwiska i kraju)? Pytam sie bo gdyby to byla tylko ulica to napewno nie bylo by problemu
No a czego się spodziewałeś? Oszustwo to oszustwo.a jak data urodzenie bedzie inna to nie wyplaca mi ? Z moneybookers dalo by rade gdybym dokonal wplaty przez ta strone ;/
We wcześniejszym poście napisałeś o wpłacie przez MB i wypłaceniem wszystkich środków również przez MB. Otóż musiałbyś najpierw uregulować saldo z pierwszego kanału płatności (przelewem bankowym wpłacałeś?), tzn. wypłacić najpierw na konto bankowe. Bah nie pierze pieniążków.A Ogólne warunki handlowe:
4. W przypadku identyfikacji niepełnoletniego Gracza, konto zostanie zamknięte w trybie natychmiastowym. W przypadku gdy nieletni Gracz dokona wpłaty na Konto, wpłata jak i wszelkie wygrane przepadają na rzecz Lotteries & Gaming Authority (LGA). Każda osoba uznana za nieletnią zostanie przejęta przez Lotteries & Gaming Authority (LGA).
C Zawieranie zakładów przez Internet:
4. W przypadku podania przez Gracza nieprawidłowych danych, bet-at-home zastrzega sobie prawo do wykluczenia Gracza ze swojej oferty oraz odmowy wypłaty ewentualnych wygranych. Gracz zobowiązuje się na żądanie spółki dostarczyć kopię ważnego dokumentu tożsamości (paszport, prawo jazdy, dowód osobisty) oraz kopie kart kredytowych, których użył do wpłat.
Nie byłbym taki pewny, że nie przyjmą mu wypłaty całości środków na MB.We wcześniejszym poście napisałeś o wpłacie przez MB i wypłaceniem wszystkich środków również przez MB. Otóż musiałbyś najpierw uregulować saldo z pierwszego kanału płatności (przelewem bankowym wpłacałeś?), tzn. wypłacić najpierw na konto bankowe. Bah nie pierze pieniążków.
Nikt Ci nie będzie pomagał oszukiwaćno przeciez mam nowy plan(bony) odpowiedzcie prosze na to pytanie ????
Też mógłbym zakładać konta na fikcyjne dane co miesiąc i rozwiązałoby to moje problemy z limitami. A później tylko "zmieniałbym" dane. ????oszukiwac?
...
Chce zmienic dane na POPRAWNE i to ma byc oszukiwanie?
Pozbędzie się nie tylko niewiedzy ale i środków na koncie. Także niech lepiej je wypłaci a później pisze emaile.napisz do supportu i pozbedziesz sie problemu nie wiedzy na temat zmiany danych.