>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Zlęcę stworzenie bota/aplikacji

O 5

oskarro

Użytkownik
Siemanko moi drodzy

Poszukuję kogoś kto zająłby się stworzeniem bota. Mam pewien system, jestem w trakcie jego analizy, na razie po obserwacji jestem na plus, natomiast potrzebowałbym możliwości wyciągania konkretnych wyników z buków w czasie rzeczywistym, żeby było to dla mnie bardziej miarodajne, bym nie siedział przed kompem całymi dniami jak ci.pa obserwując mecze na live.

Oczywiście za opłatą, zaliczka, jeśli przekonasz mnie, że jesteś uczciwy, przyłożysz się i zależy Ci na tym by jeb.ać buki a nie one nas ;)

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Myślę, że o wiele szybciej znalazłbyś programistę na jakimś forum związanym z programowaniem (może elektroda.pl?), czy chociażby na OLX. Dużo jest freelancerów.

toosi 4

toosi

Użytkownik
Na freelancerze jest kilka osob ktore zajmowaly sie scrapowaniem miedzy innymi bet365. Buk troche pozmienial jesli chodzi o mozliwosc aczkolwiek osoba z odpowiednimi umiejetnosciami na pewno sobie poradzi. Sam interesowalem sie tym tematem gdyz przelaczanie sie miedzy wydarzeniami jest strasznie irytujace dla mnie i chcialem miec wszystko w jednym miejscu ale ograniczaly mnie umiejetnosci i czas. Jak cos wykombinujesz daj znac, jestem ciekaw w jakim kierunku to pojdzie ;) powodzenia

O 5

oskarro

Użytkownik
Tylko teraz dobre pytanie, kogo poszukiwać, jeżeli chcę osiągnąc to co osiągnąć. Czyli poszukiwać kogoś do stworzenia aplikacji, bota, ale jakiego programisty?
Ich jest przecież od zajoba, a każdy od czegoś innego.
Muszę poszukać kogoś z konkretnymi umiejętnościami.
Jak go opisać w ogłoszeniu?

toosi 4

toosi

Użytkownik
Z tego co się orientuje to napisać taką aplikację można na wiele sposobów, natomiast to co ja uważam za istotne abyś zawarł w takim ogłoszeniu to przede wszystkim fakt, że dane maja być wyciągane ze strony opartej na technologii flash, dane dostępne są po zalogowaniu się. Jeżeli Twoja aplikacja ma być aplikacją webową to poszukujesz kogoś z od php/aplikacji webowych, jeżeli niewebowa to C/C++/jakieś Pythony/Ruby czy cholera go wie jakie języki programowania..

M 199

mawaszi

Użytkownik
Będziesz miał ciężko kogoś znaleźć. Jakiś czas temu szukałem programisty który by zrobił bota obstawiającego typy w pinnacle to chcieli za to kwoty rzędu kilkunastu tys. zł mówiąc że jest z tym kupa roboty lub rezygnowali już na samym początku bo jest to zbyt skomplikowane. Najlepiej będziesz miał znaleźć kogoś kto pracował w &quot;branży&quot; np. przy tworzeniu programów do surebetów. Weź również pod uwagę że będziesz musiał cały czas kogoś mieć kto będzie zapewniał opiekę techniczną nad programem, bo buki lubią kombinować i wprowadzać zmiany(szczególnie bet365) żeby takie oprogramowanie sczytujące dane miało problemy przez co np. często szaleją programy do surebetów live i pokazują złe kursy lub ich nie pokazują wcale. Nie muszę chyba mówić o tym że musisz się zabezpieczyć umową z tym programistą która doprecyzuje m. innymi dopuszczalne opóźnienia.

toosi 4

toosi

Użytkownik
Będziesz miał ciężko kogoś znaleźć. Jakiś czas temu szukałem programisty który by zrobił bota obstawiającego typy w pinnacle to chcieli za to kwoty rzędu kilkunastu tys. zł mówiąc że jest z tym kupa roboty lub rezygnowali już na samym początku bo jest to zbyt skomplikowane. Najlepiej będziesz miał znaleźć kogoś kto pracował w &quot;branży&quot; np. przy tworzeniu programów do surebetów. Weź również pod uwagę że będziesz musiał cały czas kogoś mieć kto będzie zapewniał opiekę techniczną nad programem, bo buki lubią kombinować i wprowadzać zmiany(szczególnie bet365) żeby takie oprogramowanie sczytujące dane miało problemy przez co np. często szaleją programy do surebetów live i pokazują złe kursy lub ich nie pokazują wcale. Nie muszę chyba mówić o tym że musisz się zabezpieczyć umową z tym programistą która doprecyzuje m. innymi dopuszczalne opóźnienia.
Myślę, że to co napisałeś to bardzo czarny scenariusz.
Autor wątku potrzebuje o wiele mniej skomplikowanego narzędzia, które z tego co widzę na freelancerze były już projektowane do 200 dolarów.
Z funkcjonalnością czegoś takiego też nie powinno być kłopotu. Mimo, że z pisaniem aplikacji webowych i wyciąganiem danych z technologii flash niewiele mam wspólnego to jakiś czas temu udało mi się napisać to w bardzo koślawy sposób ale odziwo działający. Tu wyciągnięte kursy pierwszego zdarzenia dostępnego w zakładce &quot;na żywo&quot; kategoria &quot;piłka nożna&quot; w czasie pisania tego posta - screenshot1. W tablicach jest mnóstwo informacji, które można w łatwy sposób segregować i wyświetlać, najtrudniejsze jest to aby dotrzeć do tych tablic w nieinwazyjny sposób aby bet365 nie blokował połączenia.
Jeszcze lepszą wiadomością jest fakt, że w dniu dzisiejszym bet365 zmienił nieco swój wygląd i funkcjonalność. Nie trzeba już męczyć się z wyciąganiem danych z flasha gdyż strona w pełni dostępna jest w html co zdecydowanie ułatwia pobieranie danych.

Do góry Bottom