lukas88
Forum VIP
Fortuna wystawiła już klasyfikację generalną zawodników i mimo że ta skocznia jest podatna do zmienny wiatr uważam że warto zagrać kilka zakładów:
KRAFT 1-6 @ 1,75 Fortuna 6/10
Jak dla mnie jeden z kandydatów do podium, uważam że miejsce w "6" to obowiązek Austriaka przy tym jak się tutaj dotychczas prezentował.
Czwartkowe treningi lokaty 4,4,13
Piątkowe treningi lokaty 5,2 NS
Seria próbna 4
Kwalifikacje 5
Jak dla mnie najrówniej skaczący zawodnik w Pekinie, poza jednym wypadkiem przy pracy w trzecim treningu regularnie 4-5 miejsce. To co tutaj jest jego przewagą to noty, które zawsze dostaje wysokie (dziś tylko Johansson miał o 0,5 pkt wyższą notę).
FETTNER 1-10 @ 1,75 Fortuna 6/10
Fettnerowi podobnie jak Kraftowi ta skocznia pasuje, uważam że może śmiało powalczyć o "6" , poniżej jego wyniki;
Czwartkowe treningi lokaty 1,7,14
Piątkowe treningi lokaty 8,12,5
Seria próbna 2
Kwalifikacje 6
Fettner dysponuje silnym odbiciem co na tego typu obiektach ma duże znaczenie, w tym sezonie prezentuje całkiem stabilna formę i myślę że na normalnej skoczni będzie w czołowej "10"
KRAFT 1-6 @ 1,75 Fortuna 6/10
Jak dla mnie jeden z kandydatów do podium, uważam że miejsce w "6" to obowiązek Austriaka przy tym jak się tutaj dotychczas prezentował.
Czwartkowe treningi lokaty 4,4,13
Piątkowe treningi lokaty 5,2 NS
Seria próbna 4
Kwalifikacje 5
Jak dla mnie najrówniej skaczący zawodnik w Pekinie, poza jednym wypadkiem przy pracy w trzecim treningu regularnie 4-5 miejsce. To co tutaj jest jego przewagą to noty, które zawsze dostaje wysokie (dziś tylko Johansson miał o 0,5 pkt wyższą notę).
FETTNER 1-10 @ 1,75 Fortuna 6/10
Fettnerowi podobnie jak Kraftowi ta skocznia pasuje, uważam że może śmiało powalczyć o "6" , poniżej jego wyniki;
Czwartkowe treningi lokaty 1,7,14
Piątkowe treningi lokaty 8,12,5
Seria próbna 2
Kwalifikacje 6
Fettner dysponuje silnym odbiciem co na tego typu obiektach ma duże znaczenie, w tym sezonie prezentuje całkiem stabilna formę i myślę że na normalnej skoczni będzie w czołowej "10"
Ostatnia edycja: