>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zimowe Szaleństwo - Typy by AloK

A 943

AloK

Użytkownik
Cześć i czołem ⚠⚠

Z tej strony AloK i witam wszystkich serdecznie w moim temacie na forum. Typuje od kilku lat sporty zimowe i najpopularniejsze rynki i tak chcę też prowadzić ten temat 🔥

Postaram się, żeby większość typów wpadała tu z krótszą bądź dłuższą analizą i oby miało to przełożenie na wyniku tu.

Co do stawkowania będziemy grać płasko 10j na kupon 🔥

A 943

AloK

Użytkownik
Biathlon🎿/ Hochfilzen🇦🇹
H2H - Joanna Jakiela vs Natalia Sidorowicz
Typ : Natalia Sidorowicz wyższe miejsce
Kurs : 2.25 - Superbet
Start : 11:3
0

Wynik : 40 sekund przewagi Sidorowicz 🟩🟩

Przenosimy się do Austrii dziś i bardzo ciekawie zestawiona para na ten moment chyba dwóch najlepszych naszych reprezentantek. Natalia wyśmienicie zaczęła sezon, gdzie otarła się o podium w Kontiolahti zajmując 4 pozycję. Oczywiście później już tak dobrze nie było bo w sprincie z trzema karnymi minutami zajęła 67 pozycję a w biegu ze startu wspólnego 28 lokatę jednak te miejsca pokazały, że przy dobrym strzelaniu Natalie stać na dobre wyniki. Tutaj myślę że znowu może zakręcić się w granicach pierwszej dwudziestki oczywiście jeśli na strzelnicy będzie dobrze. Joanna w sprincie w Finlandii spisała się dużo lepiej od Natalii ale to wiadomo głównie dzięki lepszemu strzelaniu. W biegu indywidualnym zrobiła aż 5 karnych minut co skutkowało odległym miejscem. Myślę że na ten moment Natalia jest wstanie pobiec na w miarę podobnym poziomie do Joanny więc jeśli tylko na strzelnicy postrzela jak w Kontiolahti to jestem spokojny o wyższe miejsce Natki.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +943
A 943

AloK

Użytkownik
Skoki Narciarskie🎿/Titisee-Neustadt🇦🇹
H2H - Finlandia vs USA
Typ : Finlandia wyższe miejsce
Kurs : 1.60 - Fortuna
Start : 13:00 (seria próbna)

Tym razem Titise i trzy dni skoków przed nami. Dzisiaj pierwszy z konkursów duetów w tym sezonie Pucharu Świata. Całkiem fajnie wygląda ta para zaproponowana przed Fortune. Na papierze ciężko mi sobie wyobrazić żeby tutaj miało się coś złego stać i że Finowie nie będą wyżej od Amerykanów. Prawie pewne jest to, że u Finów zobaczymy Antiego Aalto i Niko Kytosaho, którzy jako jedynie do tej pory punktowali w Pucharze Świata. Oczywiście Fińskie skoki przeżywają ogromny kryzys jednak mimo wszystko myślę że ta dwójka powinna wyskakać przynajmniej lokatę wyższa niż Amerykanie. Po stronie USA na pewno będziemy mieli Tate Frantza, który jest w tym momencie najlepszym skoczkiem tej drużyny (23 lokata w PŚ). Problem zaczyna się z obsadzeniem drugiego miejsca. Powalczą o nie Kevin Bicker i Erik Belshaw a więc skoczkowie o dużo słabszych umiejętnościach. I tu widzę tą przewagę Finów. Bo o ile Frantz jest na poziomie dwójki z Finlandii o tyle ten potencjalnie drugi zawodnik powinien stracić wystarczająco dużo żeby finalnie Finowie byli w tym konkursie wyżej.

A 943

AloK

Użytkownik
Biegi narciarskie🎿/Davos🇨🇭
H2H - Czechy K vs Francja K
Typ : Czechy zajmą wyższe miejsce
Kurs : 1.82 - Fortuna
Start : 16:00

Sprint drużynowy kobiet i moim zdaniem spora promocja od buka, który wystawił przestrzelone kursy w mojej opinii. Czeszki dzisiaj biegną w składzie Barbora Havlivkova-Katerina Janatova a więc zdecydowanie dwie liderki kadry. Dzisiaj styl dowolny a więc zdecydowanie mocniejszy Janatovej, która w tym sezonie zdążyła już zająć 6 miejsce w sprincie w Lillehamer właśnie stylem dowolnym. Niewątpliwe tutaj to właśnie Janatova będzie kreować całą przewagę, chociaż Havlivkova też nie powinna jakoś mocno odstawać. Tym bardziej gdy spojrzymy że Francuski biegną w składzie Melissa Gal-Lena Quintin. Nie ma dwóch mocniejszych zawodniczek czyli Flory Dolci i Delphine Claudel i niewątpliwie w takim składzie przewaga Czeszek powinna być dosyć duża. Myślę że to duży błąd buka warty gry mając stylu głowy że to taka Francja II jeśli chodzi o nazwiska.

A 943

AloK

Użytkownik
NBA 22.12.24

Orlando Magic vs Miami Heat
Typ : powyżej 25.5 celnych rzutów za 3pkt

Kurs : 1.75 - Superbet
Stawka : 10j

Atlanta Hawks vs Memphis Grizzles
Typ : Dyson Daniels powyżej 11.5 oddanych rzutów z gry
Kurs : 2.02 - Superbet

Brooklyn Nets vs Utah Jazz
Typ : Brooklyn powyżej 13.5 trafionych rzutów za 3pkt
Kurs : 1.82 - Superbet

Milwaukee Bucks vs Washington Wizards
Typ : Washington powyżej 12.5 trafionych rzutów za 3pkt
Kurs : 1.75 - Superbet

San Antonio Spurs vs Portland Trail Blazers
Typ : Jeremy Sochan powyżej 11.5 rzutów z gry
Kurs : 1.90 - Superbet

A 943

AloK

Użytkownik
Lista 7.01.2025 (Wyścigi konne)

Siemka. Wrzucam pierwsza listę na dzisiejsze gonitwy z wyścigów konnych, które typuje już kilka lat. W miarę możliwości wszystko będzie z analizą

Wolverhampton :

Gonitwa 1

KINGMONT myślę że w tym biegu z dużymi szansami powalczyć o wygraną. Ostatnio całkiem przyzwoity powrót po sześciu miesiącach przerwy. Lubi ten dystans i jest funt lżejsza co przy finiszu może mieć znaczenie. Potencjalnie solidny koń w tej stawce

@Kingmont TOP2 (1.85 - 888 STARZ) 200 PLN
@Kingmont wygra (3.50 - 888 STARZ) 100 PLN

Gonitwa 2

AL SHABAB wydaje się być jednym z najciekawiej wyglądających underdogow tutaj. Koń który jeszcze nie wygrał, ale który ma potencjał. Dystans niewątpliwie ją mocno promuje. Dziś też dosiadana przez Kingscota, który całkiem nieźle wygląda i który ma bardzo fajne średnie miejsc jeśli chodzi o konie poniżej potencjału. Myślę że jeśli na starcie nie straci za dużo to podium w tym biegu jest realne.

@Al SHABAB TOP3 (2.20 - 888 Starz) - 100 PLN

Gonitwa 3

Główny faworyt tego biegu. Walka powinna się rozegrać pomiędzy nim a Chemicalem, jednak jakościowo powinien to ogarnąć. Dla Chemicala to pierwszy bet po kastracji co też może mieć wpływ na finalny poziom. Walka między nimi ale Treasure na dystansie powinien to wygrać.

@Treasure Fleet wygra (1.80- 888Starz) - 100PLN

Gonitwa 4

Faworytem jest tutaj Autumn Angel jednak myślę że Bankrupt to dziś bierze. Okej Autumn Angel jest w dobrej formie, ostatnio wygrała na tym samym dystansie w Southwell jednak dziś biegnie z 12 boksu, który jest najniewygodniejszym na torze. Dodatkowo ma dołożony funt na wadze co może mieć wpływ na star, gdzie strata przy tym boksie może mieć fatalne skutki. Bankrupt to wałach, który szybko potrafi się zebrać na dystansie i myślę że dziś powalczy.

B bankrupt wygra (4.00 - 888Starz) - 100PLN
B bankrupt TOP2 (2.25 - 888 Starz) - 200 PLN

Gonitwa 5

Fast Flo to underdog z potencjałem. Ostatnio trzecia w biegu wyższej kategorii ( przy kursie 61/1) . Dzisiaj teoretycznie powinna mieć więcej do powiedzenia bo konie rywalizujące są nieco słabsze niż w Linfield. Planowana w pięciu z ostatnich 20 startów wyższych kategorii. Schodząc z limitu wnosi 1.5 funta mniej na wadze i ma duży potencjał do niespodzianki.

@Fast Flo TOP3 (5.50 - 888 Starz) - 100 P LN

Do góry Bottom