>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

zielony;p

D 0

damiano444

Użytkownik
witam.
jestem początkujacy. do tej pory grałem z konta kolegi. przyszedl czas założyc własne.

dzisiaj zakladam konto internetowe w pekao. i mam zamiar grac w betssonie. i teraz pytanie czy to wystarczy? czy musze miec konto na MB zeby wplacac i wyplacac kase bo nigdzie nie moge tego znalezc albo nie jasno jest to wyjasnione. prosze o wyrozumiałość.

D 0

damiano444

Użytkownik
a gdybym założył konto na Bet365 bo kolega mi tak radził. gdzieś przeczytałem ze nie maja polskiego konta w banku i ze chcac od nich wypłacic na konto w banku musi byc to kwota min. 400 zl. i dopiero przez MB byłoby to 80 zl(chyba) . tak to działa?

bej 178

bej

Użytkownik
a gdybym założył konto na Bet365 bo kolega mi tak radził. gdzieś przeczytałem ze nie maja polskiego konta w banku i ze chcac od nich wypłacic na konto w banku musi byc to kwota min. 400 zl. i dopiero przez MB byłoby to 80 zl(chyba) . tak to działa?
można skorzystać z opcji &quot;instant bank&quot; , wtedy minimalna wpłata 50zł.

darkman1948 340

darkman1948

Użytkownik
Ja mam napisane przy zwykłym przelewie bankowym coś takiego:
Minimalna kwota depozytu dla przelewu bankowego wynosi 500,00 PLN.
I faktycznie bank zagraniczny.
A szybkie przelewy działają poprzez MB i minimalna kwota depozytu to 50 zł.

bej 178

bej

Użytkownik
Ja mam napisane przy zwykłym przelewie bankowym coś takiego:
I faktycznie bank zagraniczny.
A szybkie przelewy działają poprzez MB i minimalna kwota depozytu to 50 zł.
nad zwykłym przelewem jest opcja Instant Bank.
Wpłaca się wtedy do PKO, kasa jest na następny dzień. Minimum 50pln

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Załóż konto na MB, będzie prościej i szybciej. A konto to najpierw w Bet365, wpłać 200zł, obróć bonusem i będzie 400zł. Potem złap inne bonusy, poobracaj i będziesz miał fajny kapitał na grę. Jak dobrze pójdzie to możesz 3tys. zł. na bonusach zgarnąć.

kryspin1991 2

kryspin1991

Użytkownik
Ja bym kolegi nie posłuchał i założył jednak konto na betssonie. Według mnie o wiele lepszy buk, w szczególności dla osób początkujących, wszystko łatwo i czytelnie. ;)

civilpl 280

civilpl

Użytkownik
Ja bym kolegi nie posłuchał i założył jednak konto na betssonie. Według mnie o wiele lepszy buk, w szczególności dla osób początkujących, wszystko łatwo i czytelnie.
Betsson lepszy? Ehh.
Kiedyś zaczynało się od bwin - był najprostszy, teraz gdy Bwina nie ma dla nowych graczy polecam bet365 - jest on dosyć prosty - aczkolwiek mało wygodnie stawia się tam zakład na wiele zdarzeń - trzeba wybrać poprawną opcje z wielu proponowanych np. gdy stawiasz 4 zdarzenia. Broń boże nie zakładaj konta do gry na betclicku - bo włosy sobie wszystkie wyrwiesz zanim postawisz poprawnie zakład (po każdym zakładzie wychodzisz do strony głównej, problemy ze zrobieniem kuponu na wiele zdarzeń i masa innych trudności).
Jeżeli chodzi o MB - no to najprostszą opcją jest karta płatnicza z opcją płatności przez Internet - niekiedy płaci się prowizję za jej użycie (ale to są grosze), a sama wpłata trwa kilkanaście sekund za pierwszym razem a później kilka sekund za kolejnym razem. Warto jednak mieć konto na MB - bo łatwo można przenosić środki między bukmacherami, nic ono nie kosztuje, ale wypłaty są drogie z MB (prawie 8 zł).

kryspin1991 2

kryspin1991

Użytkownik
Betsson lepszy? Ehh.

Kiedyś zaczynało się od bwin - był najprostszy, teraz gdy Bwina nie ma dla nowych graczy polecam bet365 - jest on dosyć prosty - aczkolwiek mało wygodnie stawia się tam zakład na wiele zdarzeń - trzeba wybrać poprawną opcje z wielu proponowanych np. gdy stawiasz 4 zdarzenia. Broń boże nie zakładaj konta do gry na betclicku - bo włosy sobie wszystkie wyrwiesz zanim postawisz poprawnie zakład (po każdym zakładzie wychodzisz do strony głównej, problemy ze zrobieniem kuponu na wiele zdarzeń i masa innych trudności).

Jeżeli chodzi o MB - no to najprostszą opcją jest karta płatnicza z opcją płatności przez Internet - niekiedy płaci się prowizję za jej użycie (ale to są grosze), a sama wpłata trwa kilkanaście sekund za pierwszym razem a później kilka sekund za kolejnym razem. Warto jednak mieć konto na MB - bo łatwo można przenosić środki między bukmacherami, nic ono nie kosztuje, ale wypłaty są drogie z MB (prawie 8 zł).
No widzisz przyjacielu tyle opinii ile ludzi ???? ja osobiście każdemu polecam betssona... Ale z betclickem zgodze się z Tobą w 100 % ;)

civilpl 280

civilpl

Użytkownik
No widzisz przyjacielu tyle opinii ile ludzi ???? ja osobiście każdemu polecam betssona... Ale z betclickem zgodze się z Tobą w 100 % ;)
Mam konto na Betsson też, ale do gry takiej codziennej najczęściej używam bet365 - najwięcej zdarzeń, najlepszy live&#39;a na rynku według mnie. Minusem jest możliwość zmiany kursu na kuponie - jak popełnią błąd lub niedopatrzenie. Na bet365 jest bardzo dużo transmisji wideo - między innymi liga hiszpańska, snooker i sporo tenisa.
A i jeszcze są inne opcje - jak ktoś chce wpłacić malutko bez konta na MB - no to bet-at-home - można tam wpłacić przelewem przez przelewy24 - 10 zł. Ale na Bahu są mega wysokie marże. Na Tobecie da się wpłacić nawet złotówkę - więc jak ktoś chce sobie spróbować za grosze - no to warto rozważyć te dwa jeszcze.

kryspin1991 2

kryspin1991

Użytkownik
Limity, support, kursy nie powalają...
Kursy nie powalają ? To sobie porównaj kursy betssona z np. betclickem. To ostatnie zdanie można powiedzieć o betclicku ale nie napewno o betssonie. Ale sie powtórze - tyle opinii ile ludzi ;)

Do góry Bottom