>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zgarnij iPhone 6 w Betsson!

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Czy Marcin-Odra mógłby potwierdzić jak to ostatecznie wygląda? Czy można uzyskać więcej niż 1 los danego dnia czy bez względu na ilość wpłat uzyskuje się 1 los?
Rozmawiałem dzisiaj z osobą kompetentną i otrzymałem potwierdzenie, że tyle ile depozytów w danym dniu na min 75PLN to tyle mamy losów w loterii.
Chyba jasno to określają zasady:
- Minimalny depozyt to 75 PLN / $20 / €17. Nie ma limitu dziennej ilości depozytów. Każdy depozyt musi zostać zgłoszony w powyższym polu.

lars19 272

lars19

Użytkownik
Promocja z Iphone6 okazała się dla mnie szcześliwa bo jako 1 zostałem wylosowany. Otrzymałem już telefon i ciesze sie ogromnie. Życze powodzenia wszystkim graczom i z pewnościa zapraszam do promocji ponieważ na moim przykładzie widać, ze warto uczestniczyc w promocjach Betsson!
Wrzuć fotę iphone, którego dostałeś, dołącz kartkę z nickiem, 100 % wiarygodność :grin:

act 16,6K

act

Użytkownik
Również polecam promocję
o 23:30 wpłata
00:15 mail o wygraniu telefonu z prośbą o potwierdzenie danych do wysyłki
Iphone dzisiaj przyniósł kurier
Co do kilkukrotnego wygrywania w betssonie, to wprawdzie nie udało się wcześniej wygrać nagrody rzeczowej, ale kasa w losowaniu dwa razy wpadła (razem 1500 PLN).
Jak widać betsson nie ściemnia i polecam branie udziału w promocjach

A 861

amigo007

Użytkownik
Marcin-Odra czy mógłbyś nam powiedzieć tak mniej/więcej po ile LOSÓW dziennie bierze udział w losowaniach? Wiem że ty możesz mieć dostęp do takich informacji. Pamiętam kiedyś przy losowaniu bodaj playstation 4, przy każdym wygranym podawali ilość osób biorąca udział. Teraz nie podają już ilości losów. A jestem ciekaw tak mniej/więcej.

grucha15 0

grucha15

Użytkownik
Telefon wygrany i odebrany.
Rowniez polecam promocje. Bralem udzial w poprzednich edycjach no ale udalo sie dopiero teraz. Zycze powodzenia innym bo znajomi sie zaczna rejestrowac masowo

A 23

adam2173

Użytkownik
Mi się nie udało, a wpłacam codziennie od drugiego dnia promocji. Czasami więcej, czasami mniej - najwięcej zrobiłem 30 depozytów jednego dnia, często robiłem po kilka-kilkanaście, ale mimo to nie zostałem wylosowany.

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Potwierdzam, że Betsson jest wiarygodny w tego typu promocjach. Paczka szybko wysłana, jedynie do czego można się przyczepić to fakt, że wysyłają przesyłki kurierem DPD, który jest najgorszy na rynku. No, ale całościowo to pełna profeska i należą się brawa za takie akcje.

A 861

amigo007

Użytkownik
Marcin-Odra czy teraz mógłbyś nam powiedzieć tak mniej/więcej po ile LOSÓW dziennie brało udział w losowaniach? Masz takie informacje?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
&quot;Informacja za firanki&quot;
Od środy użytkownicy forum.bukmacherskie.com i nowi klienci Betsson będą mieć niepowtarzalną szansę wylosowania ultranowoczesnego tabletu Samsung Galaxy Tab4.
Więcej informacji już jutro!

Do góry Bottom