4,5K benek_27 Forum VIP Maj 19, 2015 #41 będzie w williamie jeszcze jakies promo na maj? Kliknij aby rozwinąć... Pod tym linkiem jest nowa promocja w WilliamHill na maj/czerwiec.
będzie w williamie jeszcze jakies promo na maj? Kliknij aby rozwinąć... Pod tym linkiem jest nowa promocja w WilliamHill na maj/czerwiec.
Z 0 zajac92 Użytkownik Maj 21, 2015 #42 Po jakim czasie zostaje przyznany bonus? Zarejestrowałem sie z linka, kod bonusu wpisany i nic.
29K al_capone Gangster Czerwiec 10, 2015 #43 Dzisiaj powerbanki zostały wysłane, prawie 50 sztuk. Z góry zaznaczam, iż zostały wysłane do osób, które podały pełne dane adresowe. Jeśli kogoś nie nauczono w szkole, jakie dane są potrzebne do nadania paczki to na to nic nie poradzimy.
Dzisiaj powerbanki zostały wysłane, prawie 50 sztuk. Z góry zaznaczam, iż zostały wysłane do osób, które podały pełne dane adresowe. Jeśli kogoś nie nauczono w szkole, jakie dane są potrzebne do nadania paczki to na to nic nie poradzimy.
62 beeercik Użytkownik Czerwiec 18, 2015 #44 Mam pytanie, kiedy zostaną wysłane nagrody? Powerbank już doszedł, ale nagrody jeszcze nie ma.
29K al_capone Gangster Czerwiec 19, 2015 #45 Wyślij reklamacje na [email protected] to to sprawdzimy i odpiszemy.
L 0 lukexd Użytkownik Czerwiec 22, 2015 #46 Ja wciąż nie dostałem mojego powerbanku. Też napiszę maila