0 gonzo17 Użytkownik Marzec 7, 2007 #81 Przeczytałem regulamin i chcialbym zagrac ale nie mam druzyny :sad:
68 krzysztof1985 Użytkownik Marzec 8, 2007 #82 Przeczytałem reagulamin, zgadzam się z nim i nie mam niestety Teamu (Pewniaczek nawalił ???? ) prosze o kontakt na PW.
Przeczytałem reagulamin, zgadzam się z nim i nie mam niestety Teamu (Pewniaczek nawalił ???? ) prosze o kontakt na PW.
91 fcbialas Forum VIP Marzec 8, 2007 #83 Ja wam proponuje sie jakos dogadać bo do jutra tylko są zapisy do ligi a potem bedziecie musieli czekac jak sie zacznie. poZdrawiam
Ja wam proponuje sie jakos dogadać bo do jutra tylko są zapisy do ligi a potem bedziecie musieli czekac jak sie zacznie. poZdrawiam
0 realowiec Użytkownik Marzec 8, 2007 #84 Z chęcią dołączyłbym do jakiejś drużyny. Zapoznałem się z regulaminem. Prosze o kontakt PW
0 rookie91 Użytkownik Marzec 9, 2007 #85 Zapoznałem sie z regulaminem ..... i może jakby ktoś chciał to na doczepke dojde
68 krzysztof1985 Użytkownik Marzec 9, 2007 #86 Proszę już do mnie nie pisać na PW , utworzę team z Mazaq-iem i jeszcze jedna osobą Pozdro
0 fisher77 Użytkownik Marzec 10, 2007 #87 GORĄCY APEL!!! Stwórzcie jeszcze dwie drużyny to ruszy III Liga. 8 zespołów czeka i się niecierpliwi bo kolejka przez palce przecieka. rzeklina: :zy3ou: :sad: Jak się pospieszycie to może uda się rozegrać kolejkę w sobotę i niedzielę... i nie będziemy tak stratni.
GORĄCY APEL!!! Stwórzcie jeszcze dwie drużyny to ruszy III Liga. 8 zespołów czeka i się niecierpliwi bo kolejka przez palce przecieka. rzeklina: :zy3ou: :sad: Jak się pospieszycie to może uda się rozegrać kolejkę w sobotę i niedzielę... i nie będziemy tak stratni.