29K al_capone Gangster Marzec 3, 2007 #1 W tym temacie piszą zgłoszenia osoby, które nie mają swojej drużyny, a chcą wziąć w konkursie. Moderatorzy w późniejszym czasie rozlosują drużyny lub sami dobierzecie się z tych osób ekipę.
W tym temacie piszą zgłoszenia osoby, które nie mają swojej drużyny, a chcą wziąć w konkursie. Moderatorzy w późniejszym czasie rozlosują drużyny lub sami dobierzecie się z tych osób ekipę.
L 0 liga-redaktorek Użytkownik Marzec 3, 2007 #2 Zapoznalem sie z regulaminem i wyrazam chec do gry w turnieju,ale nie mam druzyny wiec z kims moge pograc. Pozdrawiam
Zapoznalem sie z regulaminem i wyrazam chec do gry w turnieju,ale nie mam druzyny wiec z kims moge pograc. Pozdrawiam
1 vizjerei Użytkownik Marzec 3, 2007 #3 Regulamin przestudiowany, podoba mi się pomysł, jednak drużyny brak. <siada na ławie rezerwowych>
Regulamin przestudiowany, podoba mi się pomysł, jednak drużyny brak. <siada na ławie rezerwowych>
P 0 pepe171977 Użytkownik Marzec 3, 2007 #5 regulamin przeczytany pobieżnie później prestudiuję ale zgłaszam swój udział bo nie mam dr€żyny
9 damianek632 Użytkownik Marzec 3, 2007 #11 zapoznałem sie z regulaminem ???? chcem brac udzial w konkursie ???? nie mam druzyny ????
S 0 sebastian28 Użytkownik Marzec 3, 2007 #12 Zapoznałem sie z regulaminem i zgłaszam chęć do udziału w zabawie ,ale nie mam teamu
250 lucek Użytkownik Marzec 3, 2007 #16 Rowniez poznalem regulamin, druzyny jednak nie mam, wiec jesli ktoś chcialby ją ze mna tworzyc prosze o PW ????
Rowniez poznalem regulamin, druzyny jednak nie mam, wiec jesli ktoś chcialby ją ze mna tworzyc prosze o PW ????
0 sawyer Użytkownik Marzec 3, 2007 #19 Ja sie w sumie z regulaminem nie zapoznałem ale też bym się chętnie w to pobawił .