V 256 vernix Użytkownik Luty 2, 2009 #23 Minęła 22:00 a wyników nadal nie ma. Nie każdy siedzi po nocy w necie...
137 typer_browar Użytkownik Luty 2, 2009 #24 Dajcie numer na pw a ja wam wyślę sms z bramki jak zostaną podane wyniki bo po co spamować temat a na pewno nie idziecie już spać pozdro Sorry za spam :kwasny4565:
Dajcie numer na pw a ja wam wyślę sms z bramki jak zostaną podane wyniki bo po co spamować temat a na pewno nie idziecie już spać pozdro Sorry za spam :kwasny4565:
29K al_capone Gangster Luty 2, 2009 #25 tomekbdg oraz matiq zostali wylosowani Przepraszam, że tak pozno ale miałem awarie maszyny losującej. Czekam na priv, imię, nazwisko oraz nr telefonu
tomekbdg oraz matiq zostali wylosowani Przepraszam, że tak pozno ale miałem awarie maszyny losującej. Czekam na priv, imię, nazwisko oraz nr telefonu
1 matiq Użytkownik Luty 2, 2009 #26 Nie tracić nadzieji chłopaki ???? Ja musiałem zrezygnować, wiec może jeszcze ktoś zostanie wylosowany ????
Nie tracić nadzieji chłopaki ???? Ja musiałem zrezygnować, wiec może jeszcze ktoś zostanie wylosowany ????
1 matiq Użytkownik Luty 2, 2009 #28 Tak ja sie cieszyłem przez pół godziny i sie dowiedziałem że nie mam transportu ???? Ale bilety chyba sie nie zmarnuja, zazdroszcze tym ktorzy mieszkaja nad morzem i nie mają 10h drogi tak jak ja ;/
Tak ja sie cieszyłem przez pół godziny i sie dowiedziałem że nie mam transportu ???? Ale bilety chyba sie nie zmarnuja, zazdroszcze tym ktorzy mieszkaja nad morzem i nie mają 10h drogi tak jak ja ;/
321 maciekpoland Użytkownik Luty 3, 2009 #30 wlasnie ja sie tak dziwie czemu tak malo ludzi sie zglosilo a tu prosze nie doczytalem ???? sopot i to jeszcze w czwartek haha ????
wlasnie ja sie tak dziwie czemu tak malo ludzi sie zglosilo a tu prosze nie doczytalem ???? sopot i to jeszcze w czwartek haha ????
6K assitalia Użytkownik Luty 6, 2009 #32 keS. - zapoznałem się z warunkami losowania i je akceptuje. Kliknij aby rozwinąć... To fajnie. Może na youtubie będa urywki tego meczu bo dla Twojej wiadomości odbył się on wczoraj.
keS. - zapoznałem się z warunkami losowania i je akceptuje. Kliknij aby rozwinąć... To fajnie. Może na youtubie będa urywki tego meczu bo dla Twojej wiadomości odbył się on wczoraj.
321 maciekpoland Użytkownik Luty 7, 2009 #34 haha to jest niezly przyklad. jakis konkurs czy cos i od razu skopiowane zapoznalem sie bla bla bla . ale czytac o co chodzi to juz nie teges Oo
haha to jest niezly przyklad. jakis konkurs czy cos i od razu skopiowane zapoznalem sie bla bla bla . ale czytac o co chodzi to juz nie teges Oo
J 0 jurwittrans Użytkownik Luty 7, 2009 #35 jurwittrans - zapoznałem się z warunkami losowania i je akceptuję.
5 seba1987 Użytkownik Luty 8, 2009 #37 Seba1987 - zapoznałem się z warunkami losowania i je akceptuje
194 milkoutd Użytkownik Luty 9, 2009 #38 milkoutd - zapoznałem się z warunkami losowania i je akceptuje.