>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Zgłoszenia dla osób bez par.

Status
Zamknięty.
olo 2,4K

olo

Użytkownik
W tym temacie mogą zgłaszać się osoby, które nie mają partnerów.

6. Każdy może wziąć udział w turnieju. Konkurs rozgrywany jest drużynowo, każda drużyna liczy 2 osoby. Drużyny zgłaszamy w odpowiednim temacie. Użytkownicy, którzy nie mają własnej drużyny, zgłaszają się również w odpowiednim temacie. Każdy dobiera sobie wtedy partnera na własną rękę i jego interesie leży, żeby zdążył to zrobić przed końcem zapisów.

Prawidłowe zgłoszenie wygląda w następujący sposób:

......(tu nick), zapoznałem się z regulaminem i w pełni go akceptuję. Wyrażam chęć udziału w konkursie jednak nie mam pary.

S 0

szczupok

Użytkownik
Szczupok-zapoznałem się z regulaminem i w pełni go akceptuję. Wyrażam chęć udziału w konkursie jednak nie mam pary.

J 10

jartom

Użytkownik
jartom zapoznałem się z regulaminem i w pełni go akceptuję. Wyrażam chęć udziału w konkursie jednak nie mam pary.

P 1

pladi

Użytkownik
pladi , zapoznałem się z regulaminem i w pełni go akceptuję. Wyrażam chęć udziału w konkursie jednak nie mam pary.

T 0

testoo

Użytkownik
testoo zapoznałem się z regulaminem i w pełni go akceptuję. Wyrażam chęć udziału w konkursie jednak nie mam pary.

nbd 485

nbd

Użytkownik
nbd, , zapoznałem się z regulaminem i w pełni go akceptuję. Wyrażam chęć udziału w konkursie jednak nie mam pary.

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
marcinglg , zapoznałem się z regulaminem i w pełni go akceptuję. Wyrażam chęć udziału w konkursie jednak nie mam pary.

M 0

manganian1990

Użytkownik
Manganian1990 - zapoznałem się z regulaminem i w pełni go akceptuję. Wyrażam chęć udziału w konkursie jednak nie mam pary.

gorillaz 0

gorillaz

Użytkownik
Gorillaz - zapoznałem się z regulaminem i w pełni go akceptuję. Wyrażam chęć udziału w konkursie jednak nie mam pary.

lebron44 0

lebron44

Użytkownik
Lebron44-zapoznałem się z regulaminem i w pełni go akceptuję. Wyrażam chęć udziału w konkursie jednak nie mam pary.

krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
krzosz1987, zapoznałem się z regulaminem i w pełni go akceptuję. Wyrażam chęć udziału w konkursie jednak nie mam pary.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
adqs - zapoznałem się z regulaminem i w pełni go akceptuję. Wyrażam chęć udziału w konkursie jednak nie mam pary.

S 0

selekcjoner

Użytkownik
Selekcjoner, zapoznałem się z regulaminem i w pełni go akceptuję. Wyrażam chęć udziału w konkursie jednak nie mam pary.

patryk11 0

patryk11

Użytkownik
PaTrYk11 zapoznałem się z regulaminem i w pełni go akceptuję. Wyrażam chęć udziału w konkursie jednak nie mam pary.

6 1

666marcin

Użytkownik
666marcin zapoznałem się z regulaminem i w pełni go akceptuję. Wyrażam chęć udziału w konkursie jednak nie mam pary.

mateusz80 0

mateusz80

Użytkownik
mateusz80 , zapoznałem się z regulaminem i w pełni go akceptuję. Wyrażam chęć udziału w konkursie jednak nie mam pary.

lighter 573

lighter

Użytkownik
Lighter , zapoznałem się z regulaminem i w pełni go akceptuję. Wyrażam chęć udziału w konkursie jednak nie mam pary.

damianek632 9

damianek632

Użytkownik
damianek632, zapoznałem się z regulaminem i w pełni go akceptuję. Wyrażam chęć udziału w konkursie jednak nie mam pary ????

bobo7 0

bobo7

Użytkownik
bObo7 - zapoznałem się z regulaminem i w pełni go akceptuję. Wyrażam chęć udziału w konkursie jednak nie mam pary.

martinho19 8,4K

martinho19

Użytkownik
Martinho19 - zapoznałem się z regulaminem i w pełni go akceptuję. Wyrażam chęć udziału w konkursie jednak nie mam pary.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom