T 0 taisho Użytkownik Wtorek o 13:15 #41 Witam. Wypłacacie może bezpośrednio z zagranicznych buków na konto zen kasę? Czemu robicie to przez jeton?
Witam. Wypłacacie może bezpośrednio z zagranicznych buków na konto zen kasę? Czemu robicie to przez jeton?
66 Baxton Użytkownik Dzisiaj o 18:42 #42 taisho napisał: Witam. Wypłacacie może bezpośrednio z zagranicznych buków na konto zen kasę? Czemu robicie to przez jeton? Kliknij aby rozwinąć... Tak, wypłacałem, kwoty tak do 500-600 EURO na koniec roku głównie z Unibetu jak jeszcze była możliwość.
taisho napisał: Witam. Wypłacacie może bezpośrednio z zagranicznych buków na konto zen kasę? Czemu robicie to przez jeton? Kliknij aby rozwinąć... Tak, wypłacałem, kwoty tak do 500-600 EURO na koniec roku głównie z Unibetu jak jeszcze była możliwość.
457 łepek Użytkownik Dzisiaj o 19:36 #43 Wam też konta przenoszą na Cypr? ktoś wie o co dokładnie chodzi?
A 40,7K ar0nek Użytkownik Dzisiaj o 20:39 #44 łepek napisał: Wam też konta przenoszą na Cypr? ktoś wie o co dokładnie chodzi? Kliknij aby rozwinąć... w zen nie, w jeton
łepek napisał: Wam też konta przenoszą na Cypr? ktoś wie o co dokładnie chodzi? Kliknij aby rozwinąć... w zen nie, w jeton
457 łepek Użytkownik Dzisiaj o 21:26 #45 ar0nek napisał: w zen nie, w jeton Kliknij aby rozwinąć... Racja nie ten wątek otworzyłem przez przypadek sorki, post do usunięcia
ar0nek napisał: w zen nie, w jeton Kliknij aby rozwinąć... Racja nie ten wątek otworzyłem przez przypadek sorki, post do usunięcia