>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zbieram na proteze

solara 38

solara

Użytkownik
Obrałem sobie prosty cel:
gram to:
27#
Ciblukova⛔
Mayer✅
Stawka:52zł⛔
EW:107zł
Expekt

Kupon wchodzi i zmieniam buka na bet365, gram over 4,5 kartki za całość, dostaje bonus 100zł, obracam, wypłacam i wkraczam do sts&#39;a po bonus 200zł. ???? ! PROSTO I DO CELU!
Co do samego kuponu to niby antypatrotyczny, ale zarówno w wygraną Ulki, jak i Kubota po prostu nie wierze! Czekalem tylko, aż Expekt wystawi kursy i od razu zagrałem. Forma Mayera rewelka, gra u siebie. Co do Cibulkovej to wydaje mi się że rozniesie Ulke, ktora na ziemnej nie powala ???? . Polecam serdecznie ADAM MAŁYSZ

solara 38

solara

Użytkownik
Mimo wczorajszej porażki Cibulkovej przeszedlem do Bet365, gdzie zagrałem na żywo (niestety nie zdążyłem zagrać kartek) na Real, że pierwszy strzeli po połowie. Kurs 1,5 za 100zł zagrane z telefonu. Odebrałem przez to 100zł bonusu, musze go teraz obrucić i to będzie głowne zadanie na najblizsze dni(?) tygodnie(?). Później STS ???? . Zaczynamy!

solara 38

solara

Użytkownik
28#
Fognini wygra 1 seta✅
Stawka:20zł
10zł✅
29#
Ito dw 2-0
Stawka:10zł⛔
Od jutra zaczynam obracać bonusem - ostatnie kupony tej serii.

solara 38

solara

Użytkownik
31#
Benfika-Fenerbahce Goście większa liczba żółtych kartek 1,61 Bet 365
Stawka:37zł

Moim głównym celem jest teraz obrót bonusu 100zł. Póki co 72zł/600zł. Wszystko musi być grane z kursami, co najmniej 1.5, ale mam na weekend 2 mecze, które zagram, nie zważając na bonus.

solara 38

solara

Użytkownik
32#
Kanepi-Morita 1 wygra 1seta i cały mecz✅
Stawka:25zł
16,50zł✅
Oglądałęm dziś Kanepi i grała wybornie. Morita pokonała Radwańska, ale z tego co wyczytałem w necie to Ula grała na 50%, spowodowany chyba brakiem sił po boju z Cibulkowa. Podkreślam: nie widziałem gry Mority, ale z tak grającą Kanepi to raczej zawodniczka z 4 dziesiątki rankingu ma nikłe szanse.
97/600

solara 38

solara

Użytkownik
33# LIVE
Pinguins-New York Islanders 1✅
Stawka:20zł
18zł✅

Typ od Wonderkido, zobaczymy jak to będzie ???? .

117/600

solara 38

solara

Użytkownik
37#
Hanescu(+5,5)-Ferrer 1
Stawka:15zł✅
15zł✅
38#
Korona-Polonia 1
Stawka:14zł⛔

39#
Tottenham-Southampton 1✅
Valencia-Osasuna 1✅
Stawka:50zł
50zł✅
40#
Legia wygra T-Mobile Ekstraklasę
Bayern-Borussia (FINAŁ LM) 1
Stawka:200zł

426/600!

Kupon 40# - w nim olbrzymie nadzieje, ale wydaje mi się, że zarówno Bayern zasłużył na zwycięstwo w LM, jak i Legia na lige. Nie przepadam za Bayernem, a pewnie ten zakład wplynie na moje &quot;trzymanie kciuków&quot;, ale wydaje mi się, że czy postawie czy nie i tak wygraja, wiec czemu by nie zarobic? Co do Legii to gram to już dziś ponieważ po zbliżającej się kolejce myślę, że Lech straci punkty i kurs będzie słabszy. Legia ma rewanż z Lechem u siebie i raczej małe szanse na odrobienie strat przez Lechitów. (chociaż jestem z wlkp biznes is byznes) :cool:

solara 38

solara

Użytkownik
Bonus juz dawno skonczony, kupon 40# wygrany, duzo kasy ???? ! Nie wstawiam regularnie typów, bo nie mam na to czasu. Dzis postanowiłem się podzielić kuponem, bo jest totalnie pewny i mozna zarobic!

Kupon 1#
Azarenka-Kirilenko 1
Polska-Lichtenstein 1
Ferrer-Robredo 1
Djokovic-Haas1
Stawka:220zł
✅ 100zł

solara 38

solara

Użytkownik
Nie będę zamieszczał tu wszystkich kuponów, tylko te ktore są po prostu zajebist*, to co gram oprocz tego mozna przeczytac w dzialach tematycznych.

Kupon 2:
Williams-Errani 1
Szwajcaria-Cypr 1
Lichtenstein-Słowacja 2
Stawka:150zł

dodam, że gram jeszcze dość grubo Williams-Errani under 18,5 gemow, ale to nie jest az takie super wiec tego nie podaje tu.

solara 38

solara

Użytkownik
Kolejny pomysl - mam nadzieje, ze tym razem nie skoncze na jednym czy dwoch postach ;D. Plan jest taki: nie chce mi się iść do roboty, więc sprawdze czy grajac w buka moge osiagnac zysk na poziomie polowy etatu powiedzmy 600zł na miesiąc na plus (150zł tygodniowo). Pieniądze będę wyplacał co tydzien albo dwa ;). Tak więc plan jest prosty - zatrudniam się na pół etatu w bet365 jako pasożyt ;).

Moja sytuacja bedzie trudna zwazywszy na fakt, że kapitał wynosi około 400zł więc co miesiąc będę musiał z tych 400zł robić 600zł na ✅. Plan konczy sie z koncem wrzesnia. Postaram się grać rozsądne typy i trzymać się planu. Żadnych yieldów tylko czysty ✅ lub ⛔.

A 861

amigo007

Użytkownik
Powodzenia życzę. Ciekawa strategia, może czasem pobiorę od ciebie jakiś typ. Myślę że przy dobrej grze, to i 1500zł da radę wyciągnąć :)

solara 38

solara

Użytkownik
Niestety z powodu klęski Djokovicia na Wimbledonie zostalem zmuszony przeprowadzic pewne zmiany w dzialaniu. Moj cel teraz to agresywnie, szybko zdobyc kapital na poziomie 200zł a pozniej dowiecie sie reszty co planuje ???? )!!!

Kupon 1:
Francja-Urugwaj 1
Stawka:27zł
EW:48zł
Bet365

solara 38

solara

Użytkownik
Kupon 2:
Fognini-Kohlschrieber 2
Stawka:70zł

Wczoraj odrobione na zywo na Francje awans wieczorem przelicze budzet teraz all in w Niemca.

Do góry Bottom