>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

zbieram na jajka

lukbie 286

lukbie

Użytkownik
Dzisiejszy dzień na bardzo duży plus, idealnie w punkt. Anglia na spokojnie 1-0 do przerwy, a po przerwie zrobili to co trzeba - dobili przeciwnika.
Polacy dzisiaj pokazali, że ta cała aferka miała na nich tylko pozytywny wpływ i wywozimy z Rumunii trzy punkty ugrane w pięknym stylu.
Francja nawet przegrywała ze Szwecją przez moment, tak jak się spodziewałem to był dla nich ciężki mecz - na jedenaście spotkań ze Szwedami tylko raz wygrali różnicą trzech bramek.. w roku 1969.. Dlatego zdecydowałem się grać w kierunku Szwecji aniżeli Francji po kursie 1.25.
Miłego!!

lukbie 286

lukbie

Użytkownik
Ostatnio mała aktywność na forum, ale w przyszłym miesiącu postaram się to zmienić. Małe podsumowanie LISTOPADA w moim temacie.
Zagrane 18 typów z czego 12 ✅ i 6 ⛔
Myślę, że jest jakiś progres w dobieraniu spotkań i ten miesiąc kończę z dużym plusem. Nie miałem weny do udzielania się na forum ostatnim czasem, jednak cały czas byłem w grze i zagrałem trochę więcej spotkań niż podawałem do wglądu publicznego. Postaram się też zmienić styl prowadzenia tematu, gdzie pod każdym spotkaniem napiszę krótką analizę, przede wszystkim dla siebie, bo zamiast pisać to na brudno zawsze będę miał wgląd to swoich brudnych notatek.

Do góry Bottom