>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

zbieram na jajka

lukbie 286

lukbie

Użytkownik
GRAMY W BETSAFE!!!
Newcastle - Reading - 1
Barcelona - Sevilla - 1
ako: 2.16 stawka: 30, zwrot: 64.80
Ważą się losy Beniteza w Newcastle. Teoretycznie mają najmocniejszy skład w lidze i dwie porażki na koncie - po prostu muszą to wygrać, w dodatku mecz u siebie.
W niedziele na kuponie nie weszła mi TYLKO Barca - dałem obie strzelą, a Sevilla nie miała konkretnej okazji do zdobycia gola - Barcelona zagrała dobry mecz i pewnie wygrała na wyjeździe. U siebie powinna nie mieć problemów tym bardziej, dałbym handicap, ale proponuję na spokojnie.

lukbie 286

lukbie

Użytkownik
Newcastle - Reading - 1✅
Barcelona - Sevilla - 1✅
ako: 2.16 stawka: 30, zwrot: 64.80
wygrana: 34,80
FC Astana - BATE - 1X
Fenerbahce - Grasshoppers - 1
ako: 1.82 stawka: 30, zwrot: 54,60
IFK Göteborg - FK Karabakh - 1X
Sassuolo - Crvena Zvezda - X2
ako: 2.94 stawka: 15, zwrot: 44,10​

Otrzymane punkty reputacji: +1
lukbie 286

lukbie

Użytkownik
FC Astana - BATE - 1X✅
Fenerbahce - Grasshoppers - 1✅
ako: 1.82 stawka: 30, zwrot: 54,60
IFK Göteborg - FK Karabakh - 1X✅
Sassuolo - Crvena Zvezda - X2⛔
ako: 2.94 stawka: 15, zwrot: 44,10
Więc małe podsumowanie. Astana - BATE - po cichu spodziewałem się zwycięstwa gospodarzy, ale zagrałem asekuracyjnie. Mimo wszystko pewne zwycięstwo.
Fenerbahce także odprawiło rywali z kwitkiem na własnym stadionie i kuponik fajnie wszedł - prawie 25 złotych do przodu.
Drugi kupon wypadł trochę kiepsko, bo o ile Göteborg fajnie siadł to mój typ na remis, albo zwycięstwo Crveny Zvezda to kompletna klapa. Spodziewałem się wyrównanego meczu a tu pogrom. Trochę nie doceniłem Sassuolo. Przez ten mecz dzisiaj tylko dyszka do przodu.

lukbie 286

lukbie

Użytkownik
Manchester United - Southampton - 1
Lyon - Caen - 1
ako: 2.03 stawka: 30, zwrot: 60,90

La Coruna - Eibar - poniżej 2.5
Manchester United - Southampton - Handicap (0-1)
ako: 3.68 stawka: 15, zwrot: 55,20

Lyon - Caen - Lacazette GOL
Chojniczanka - Znicz Pruszków - 1
ako: 3.39 stawka: 10, zwrot: 33,90

lukbie 286

lukbie

Użytkownik
Manchester United - Southampton - 1 ✅
Lyon - Caen - 1 ✅
ako: 2.03 stawka: 30, zwrot: 60,90

La Coruna - Eibar - poniżej 2.5 ⛔
Manchester United - Southampton - Handicap (0-1) ✅
ako: 3.68 stawka: 15, zwrot: 55,20

Lyon - Caen - Lacazette GOL ✅
Chojniczanka - Znicz Pruszków - 1 ⛔
ako: 3.39 stawka: 10, zwrot: 33,90
Manchester United i Lyon wygrali swoje spotkania po 2:0 dzięki czemu kupon fajnie wszedł i można dopisać do konta kolejne pieniążki.
La Coruna - Eibar pierwsze typowania ligi hiszpańskiej nie wchodzi - szkoda, bo karny w końcówce spotkania dał zwycięstwo gospodarzą, a wszystko zmierzało w dobrym kierunku. Drugi mecz z fajnym kursem wszedł, można było zagrać singla z tego spotkania, ale cóż. Bywa.
Lacazette wczoraj strzelił dwie bramki z karnego dzięki czemu typ wchodzi, ale do pary z Chojniczanką to niewypał - ostatni raz typuję ligę polską, bo najzwyczajniej nie ogarniam tego. Na ostatnie pięć typów wszedł mi tylko jeden.
Przez dwie wpadki dzień tylko 5 złotych do przodu. ????

lukbie 286

lukbie

Użytkownik
Stoke - Manchester City - 2
Nate Diaz - Conor McGregor - 2
ako: 2.75 stawka: 30, zwrot: 82,50
Rotherham - Brentford - obydwie drużyny strzelą gola
Anthony Johnson - Glover Teixeira - 1
ako: 2.51 stawka: 20, zwrot: 50,20
FSV Frankfurt - VfL Wolfsburg - 2
Homburg - VfB Stuttgart - 2
Watford - Chelsea - 2
ako: 3.33 stawka: 10, zwrot: 33,30

lukbie 286

lukbie

Użytkownik
Stoke - Manchester City - 2 ✅
Nate Diaz - Conor McGregor - 2 ✅
ako: 2.75 stawka: 30, zwrot: 82,50
Rotherham - Brentford - obydwie drużyny strzelą gola ⛔
Anthony Johnson - Glover Teixeira - 1 ✅
ako: 2.51 stawka: 20, zwrot: 50,20
FSV Frankfurt - VfL Wolfsburg - 2 ✅
Homburg - VfB Stuttgart - 2 ✅
Watford - Chelsea - 2 ✅
ako: 3.33 stawka: 10, zwrot: 33,30
Póki co jeden kupon wchodzi (wygrana 23,30) drugi nie wszedł ze względu na wygraną 1:0 drużyny Rotherham. Goście mieli swoje okazje do zdobycia bramki, ale nie udało się. Czekam jeszcze na UFC i liczę na Conora.
Atletico Madrid - Alavés - handicap (Atletico 0-1)
Real Sociedad - Real Madrid - X2
ako: 2.11 stawka: 50, zwrot: 105,50
Empoli - Sampdoria - poniżej 2.5
Paris SG - Metz - handicap (PSG 0-1)
ako: 2.27 stawka: 20, zwrot: 45,40
Moje propozycje na jutro. Na Real zagram trochę asekuracyjnie, bo Anoeta to trudny teren i może być różnie.

lukbie 286

lukbie

Użytkownik
Atletico Madrid - Alavés - handicap (Atletico 0-1)⛔
Real Sociedad - Real Madrid - X2 ✅
ako: 2.11 stawka: 50, zwrot: 105,50
Empoli - Sampdoria - poniżej 2.5 ✅
Paris SG - Metz - handicap (PSG 0-1) ✅
ako: 2.27 stawka: 20, zwrot: 45,40
Atletico zepsuło mi wczorajszy dzień. Strasznie ciężka przeprawa z beniaminkiem, spodziewałem się większej siły rażenia ofensywy Rojiblancos.
Na Real zagrałem asekuracyjnie, chociaż Królewscy nie mieli większych problemów z Sociedad, ale kupon tak czy siak nie wchodzi. -50.
Empoli-Sampdoria - 0:1. Typ wchodzi spokojnie, wraz zwycięstwem PSG 3:0. Wahałem się na typem PSG wygra obie połowy (0:0-3:0), a właśnie handicap. Dobrze, że wybrałem to drugie, bo dzień skończyłby się na totalnym minusie. Później wrzucę typy na dzisiejszy dzień.

lukbie 286

lukbie

Użytkownik
Monako - Villarreal - 1X
Newcastle - Cheltenham - handicap (0-1)
ako: 3 stawka: 10, zwrot: 30
Chelsea - Bristol Rovers - handicap (0-1)
Norwich - Coventry - 1
ako: 2.22 stawka: 10, zwrot: 22

lukbie 286

lukbie

Użytkownik
Monako - Villarreal - 1X ✅ 1-0
Newcastle - Cheltenham - handicap (0-1) ✅ 2-0
ako: 3 stawka: 10, zwrot: 30
Chelsea - Bristol Rovers - handicap (0-1) ⛔ 3-2
Norwich - Coventry - 1 ✅ 6-1
ako: 2.22 stawka: 10, zwrot: 22
To już standard, że dziennie musi coś nie wejść. Chelsea dwa razy prowadziła wynikiem, który dawałby mi wygraną. Jednak zakończyło się zwycięstwem jedną bramką. Szkoda, bo było blisko. Wchodzi pierwszy kupon, co daje dzisiaj dyszkę na czysto.

lukbie 286

lukbie

Użytkownik
Fulham - Middlesbrough - X2
Sunderland - Shrewsbury - pierwsza połowa +0.5 gola
ako: 1.60 stawka: 10, zwrot: 16
Manchester City - Steaua Bucharest - Ihenacho gol
Salzburg - Dinamo Zagrzeb - obie strzelą gola
ako: 3.10 stawka: 5, zwrot: 15,50
Guardiola zapowiedział, że dzisiaj da odpocząć kilku podstawowym zawodnikom - liczę, że wśród nich będzie Aguero, co pozwoli zagrać od pierwszych minut Ihenacho. Myślę, że młoda perełka City strzeli dzisiaj bramkę. Do tego dorzucam Salzbur z Dinamo Zagrzeb gdzie obstawiam zaciętą walkę o awans do fazy grupowej i zdobycie przynajmniej jednego gola przez obydwa zespoły.
Drugi kupon poświęcam angielskim zespołom. Middlesbrough bardzo podoba mi się w tym sezonie, ostatni mecz z Sunderlandem zagrali świetnie. Liczę, że dzisiaj odniosą zwycięstwo nad Fulham, jednak zabezpieczę się na ewentualny remis w regulaminowym czasie gry. Do tego spotkania dodaje jeszcze zwycięstwo Sunderlandu, który kiepsko wszedł w sezon, a ich gra nie wygląda przekonująco. Liczę, że dzisiaj będą chcieli pokazać się z jak najlepszej strony przed własną publicznością i już w pierwszej połowie padnie jakaś bramka.

lukbie 286

lukbie

Użytkownik
Fulham - Middlesbrough - X2 ✅
Sunderland - Shrewsbury - pierwsza połowa +0.5 gola ⛔
ako: 1.60 stawka: 10, zwrot: 16

Manchester City - Steaua Bucharest - Ihenacho gol ⛔
Salzburg - Dinamo Zagrzeb - obie strzelą gola ✅
ako: 3.10 stawka: 5, zwrot: 15,50
????

lukbie 286

lukbie

Użytkownik
Jong PSV - Jong Utrecht - 1
Espanyol - Malaga - 1X
ako: 2.02 stawka: 15, zwrot: 30,30
Vitesse - Utrecht - obie gol
Betis - Deportivo La Coruna - obie gol
ako: 2.77 stawka: 15, zwrot: 47,55

lukbie 286

lukbie

Użytkownik
Jong PSV - Jong Utrecht - 1 ✅
Espanyol - Malaga - 1X ✅
ako: 2.02 stawka: 15, zwrot: 30,30
Vitesse - Utrecht - obie gol ✅
Betis - Deportivo La Coruna - obie gol ⛔
ako: 2.77 stawka: 15, zwrot: 47,55
Oglądając mecz Betisu z Depor byłem spokojny o bramki, jednak końcowy wynik to 0:0 i dzięki pierwszemu kuponowi zostaję na 0.
Cesena - Perugia - 1, remis = zwrot
Tranmere - Guiseley - +2.5 ⛔
ako: 2.3 stawka: 10, zwrot: 23
⛔ ⛔ ⛔

lukbie 286

lukbie

Użytkownik
Egipt - Gwinea - powyżej 2.5 ⛔
kurs: 1.75 stawka: 30, zwrot: 52,50 ⛔
Kolejna wpadka, kolejne stracone pieniądze. Zabrakło jednej bramki, typ zagrany z braku wyboru we wczorajszym dniu. Zaobserwowałem na forum, że sporo osób pochlebnie się wypowiada na temat overka w tym meczu jednak nie wypaliło. Na koncie zostaje śmieszne 11,98. Trzeba odrobić trochę pieniędzy nie wpłacając nic na konto. Dzisiaj oferta już troszeczkę lepsza. Zagram za końcówkę 1,98 żeby nazbierać trochę funduszy do powrotu zmagań ligowych.
Niemcy - Finlandia - handicap 0-1
Irlandia - Oman - handicap 0-1
Dania - Liechtenstein - handicap 0-1
Turcja - Rosja - 1X
stawka: 1,98, zwrot: 9,45

lukbie 286

lukbie

Użytkownik
Niemcy - Finlandia - handicap 0-1 ✅ 2:0
Irlandia - Oman - handicap 0-1 ✅ 4:0
Dania - Liechtenstein - handicap 0-1 ✅ 5:0
Turcja - Rosja - 1X ✅ 0:0
stawka: 1,98, zwrot: 9,45
Pomału odrabiam straty, dzisiaj wpada dodatkowych parę groszy na konto co pozwala dobrze patrzeć na kolejny dzień typowania. Jutro będzie co grać, także jakiś kuponik na pewno poleci.
Danie i Irlandie można było grać znacznie wyższym handi, ale wolałem nie ryzykować - chociaż wynik pokazuje, że ryzyka zbyt dużego nie było. Niemcy na styk, w końcówce Finlandia z kontry mogła wyciągnąć na 2:1, ale bramkarz uratował sytuację. ????

lukbie 286

lukbie

Użytkownik
Kolumbia - Wenezuela - 1
Ekwador - Brazylia - X2
stawka: 5, zwrot: 10,11
Boliwia - Peru - X2
stawka: 4,44 zwrot: 7,19
Kolejny dzień zbierania funduszy na koncie. Odpuściłem sobie mecze towarzyskie, chociaż jest kilka ciekawych spotkań. Skupiłem się na kwalifikacjach do MŚ w Ameryce Południowej.
stan konta: 10

lukbie 286

lukbie

Użytkownik
Kolumbia - Wenezuela - 1 ✅
Ekwador - Brazylia - X2 ✅
stawka: 5, zwrot: 10,11
Boliwia - Peru - X2 ⛔
stawka: 4,44 zwrot: 7,19
Na koncie po tym kuponie było ponad 20 złotych, dzisiaj zagrałem 8 złotych na Getafe, jednak padł remis 1:1 i na koncie było 12 złotych. Ugrałem dzisiaj na wirutalnym sporcie do kwoty 18,65 i puszczę na jutro dwa kupony.
Słowacja - Anglia - X2
Kazachstan - Polska - 2 handicap 1-0
stawka: 10, zwrot: 29
Norwegia - Niemcy - 2
Dania - Armenia - 1
Kazachstan - Polska - goście wygrają do zera
stawka: 5, zwrot: 19,80
Liczę na zwycięstwo Anglików, ponieważ mają kilku zawodników w dobrej formie i teoretycznie dużo lepszy skład od Słowacji. Jednak wolę się zabezpieczyć ewentualnym remisem. Polacy również są zdecydowanym faworytem pierwszego spotkania eliminacji i stawiam w tym meczu na zwycięstwo 0:2 dla nas.
W przypadku Dani i Niemiec uważam, że faworyci powinni wygrać swoje spotkania ze słabszymi od siebie rywalami. W ogólnym rozrachunku te mecze będą bardzo ważne, więc będzie zależało im na komplecie punktów.
stan konta: 3,65 - zamierzam to pomnoży na wirtualnym sporcie, dzisiaj się w to wkręciłem, ugrałem dzisiaj na tym parę złotych.

lukbie 286

lukbie

Użytkownik
Jeszcze za dwa złocisze wrzucę kuponik, gdzie do zgarnięcia będzie parę groszy. Jeżeli dzień się dobrze ułoży, to wskoczę znacznie na plus. Teraz czekanko.
Norwegia - Niemcy - X2
Dania - Armenia - 1
Kazachstan - Polska - 2
Słowacja - Anglia - 2, remis = zwrot
Numancia - Alcorcon - poniżej 3.5
Mallorca - R.Oviedo - poniżej 3.5
stawka: 2, zwrot: 7,40
Jeżeli chodzi o Danie i Polskę to jestem pewny ich zwycięstw w dniu dzisiejszym, mam nadzieję, że się nie zawiodę.
Trochę gorzej jest z Niemcami i Anglią, uważam, że mogą mieć małe problemy z uzyskaniem dobrych wyników, chociaż na chłopski rozum powinni zgarnąć komplet punktów. Jednak zabezpieczyłem się ewentualnymi remisami.
Co do drugiej ligi hiszpańskiej, to w tych meczach wynik nie powinien przekroczyć bariery 2.5, ale zwiększyłem sobie szansę na powodzenie kupony przez powiększenie tej bariery do 3.5 bramki w meczu. Kwota do wygrania nie jest szczególnie pokaźna, ale trzeba budować budżet małymi kroczkami.
Znaczna część postawionych dzisiaj pieniędzy jest zależna od Anglików i Polaków, dlatego mocno trzymam kciuki.

Do góry Bottom