>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zarobimy coś?

Semtex 316K

Semtex

Użytkownik
Startujemy licząc na wysokie loty
Francja Puchar Ligi ::: PSG - Lille
PSG @ 1.45 Pinnacle ✅
5j

Hiszpania Segunda Division ::: Real Oviedo - Huesca
Real Oviedo @ 1.96 Pinnacle ⛔
2j

Francja Ligue 1 ::: Toulouse - Lyon
BTS w drugiej połowie @ 3.25 Bet365 ✅
2j

Bardzo ciekawe spotkanie, Lyon walczy to pewne miejsce w LM, Tuluza o utrzymanie, a co za tym idzie obydwa zespoły powinny dzisiaj ostro walczyć o pkt w czym upatruję szansy na mój typ. Gospodarze ostatnio sporo strzelają na własnym boisku: 4 z Bastią, 2 z Caen i 4 Bordo, nie tracąc przy tym żadnej bramki więc dzisiaj z takim rywalem jak Lyon powinni wkońcu stracić bramkę na swoim podwórku. Lyon w ostatnich wyjazdach też sporo strzelał: 2 z Rennes, 3 z Lorient i 2 z Montpellier.
Lyon wygląda bardzo kiepsko na Stadium Municipal nie wygrali tutaj od 2005 roku kiedy to udało im się strzelic 1 bramke i wywieźć 3 pkt dlatego nie zamierzam iść tutaj w 1x2 i zdecydowałem się na ten typ z BTS&#39;em.
Do typu skłoniły mnie jeszcze ostatnie wyniki Lyonu w Tuluzie nie liczać ostatniego meczu, który skończył się 2:1, to w poprzednich 9 meczach gracze OL nie strzelili tutaj bramki. Dzisiaj mam nadzieję na przełamanie tej słabej formy Lyonu w Tuluzie i kilka trafień po obydwu stronach.

Składy:

Toulouse : Lafont - Moubandje, Tisserand, Diop, Yago - Doumbia, Blin, Didot - Braithaite, ben Yedder, Regattin

Lyon: Lopes - Morel, Umtiti, Yanga-Mbiwa, Rafael - Ferri, Gonalons, Darder - Ghezzal, Lacazette, Valbuena

Semtex 316K

Semtex

Użytkownik
NBA Play Offy ::: Toronto Raptors - Indiana Pacers
Indiana + 7 @ 1.95 Pinnacle ✅
2j
Indiana lajtowo powinni to wygrać nawet ale w ostatniej kwarcie straszna padaka.

NBA Play Offy ::: Atlanta Hawks - Boston Celtics
Over 198 @ 1.98 Pinnacle ⛔
2j
- 193pk liczyłem, że Boston rzuci chociaż te 90 pkt, szkoda.

NBA + Argentyna Primera B
Celtics - Hawks over 190.5 + Indiana +10.5 + Atletico Atlanta @ 3.38 Bet365 ✅
3j

Semtex 316K

Semtex

Użytkownik
NBA Play Offy ::: Miami Heat - Charlotte Hornets
Miami - 5.5 @ 1.92 Pinnacle
5j

NBA Play Offy ::: Miami Heat - Charlotte Hornets
Over 194 @ 1.95 Pinnacle
2j