Ktos tu sie za bardzo przejal rola moderatora i mi temat skasował...
Jak juz mi skasowales" o wszechmogacy " temat to napisz mi krotko w jakim punkcie moje posty zlamaly regulamin.
Zeby sie sytuacja nie powtorzyla.
I wyjasnij mi tez co znaczy sensowny typ.
po pierwsze to jak już próbujesz być mądrzejszy to najpierw przeczytaj regulamin, żeby próbować się wybielić, po drugie jakbym chciał przejmować się rolą moderatora to bym za każdy niezgodny post dał ci ostrzeżenie i już by cię na forum nie było, a chyba nie o to tu chodzi? Po trzecie założyłeś drugi temat w dziale co już jest złamaniem regulaminu, w żadnym poście nie podałeś bukmachera, czyli kolejny punkt złamany, podawałeś
typy live co jest też niezgodne z regulaminem oraz na uwagę innego użytkownika, że
typy live można podawać w odpowiednim dziale odpisałeś " Jak sie dorobie 50 postów to wpadne tam do was" i na to zdanie była odpowiedź 'sensowne posty" nie typy, że jak chcesz nabić te 50 to albo sensowną analizą w dziale tematycznym, albo typami zgodnymi z regulaminem, a nie założyć temat, który nie ma prawa bytu podac szybki xx postów, żeby uzyskać dostęp. Podsumowując zanim następny raz wyjedziesz do kogoś z tekstem " bruce wszechmogący" to najpierw popatrz na siebie, bo tym tekstem ośmieszyłeś tylko własną osobę.