Dramaturgia. Zastanawiam się nad zagraniem Bielsko Białej w 4. secie, ale chyba odpuszczam.#9
Siatkówka - Orlen Liga
Mecz: Bielsko-Biała - Budowlani Toruń
Typ: Bielsko-Biała -1.5 handicap w setach
Kurs: 1.85
Początek meczu o godzinie 18:00 (transmisja w Polsacie Sport)
Analiza: po otrzymaniu analizy, zajrzałem na kilka portali dotyczących zapowiedzi dzisiejszego spotkania Orlen Ligi, które zakończy 2. kolejkę i zszokowała mnie jedna bardzo ważna rzecz, mianowicie zachwyt nad drużyną z Torunia. Fakt, mają wysoką i bardzo skuteczną Rebecce Pavan, która zdobyła aż 22. punkty w pierwszym meczu przeciwko dziewczynom z Łodzi, ale to już jest znak dla kolejnych zawodniczek, które będą się mierzyć z kanadyjką. Budowlani Toruń pokonały ŁKS Łódź 3:0, natomiast Bielsko-Biała wygrała z Treflem 3-1. Widać było zlekceważenie w poczynaniach dziewczyn z BKS-u i o mały włos nie skończyło się to tie-breakiem. Przyjmująca dzisiejszych gospodyń, Natalia Skrzypkowska również udziela wywiadu, w którym podkreśla dobrą grę Rebecci i skoncentrowanie się na własnej grze i nie dopuścić do zlekceważenia przeciwnika tak jak to miało miejsce w meczu z Treflem. Z pewnością będzie to pojedynek atakujących, bo po drugiej stronie siatki jest Sonia Mikyskova, która w meczu z Sopociankami pokazała się z naprawdę bardzo dobrej strony. Widać, że koleżanki mogą na nią liczyć. W mojej ocenie w dzisiejszym spotkaniu beniaminek będzie w stanie ugrać max jednego seta. Zapowiada się interesujące widowisko.
Powodzenia!
Analiza z typem za 10 minut.