>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zarobek jakich mało, czyli nie dla głupca bukmacher.

I 38

irkoo87

Użytkownik
Witajcie, o sobie może w późniejszych postach ponieważ znalazłem czas na zrobienia konta i stworzenie tematu. Poniżej podam swoje typy na dzień dzisiejszy, dokładnie dwa i jak tylko będę dyspozycyjny zamieszczę kilka zdań o swojej o sobie i o tym dlaczego postanowiłem zrobić konto i zacząć podawać typy w swoim temacie. Bądźcie czujni, chyba to tyle... ;)

Piłka Nożna - Rumunia 1
Mecz: Gaz Metan - CS U. Craiova
Typ: Gaz metan +0.5 AH
Kurs: 1.80

Analiza: umieszczę tutaj krótką analizę co do tego spotkania bo warto wziąć go pod uwagę. jak piszą dzisiejsze rumuńskie gazety mecz bardzo ważny w zasadzie dla obu ekip, natomiast drużyna gości, Craiova od spotkania z Dynamo Bukareszt boryka się z problemami zarówno finansowymi jak i zdrowotnymi swoich piłkarzy. ostatni mecz właśnie drużyny prowadzonej przez Multescu, który dosadnie zaznaczył w porannym wywiadzie, że oczekuję o wiele więcej od swoich piłkarzy niż w poprzednich meczach. już w meczu z Dynamem piłkarze Craiovy wyszli obronną ręką, gdyby tylko drużyna z Bukaresztu okazała się skuteczniejsza, wtedy mecz na pewno nie zakończyłby się wynikiem 2-1 dla Craiovy. Podczas wczorajszego treningu urazu nabawił się Ivan, ale bardzo prawdopodobne, że wystąpi od początku. Natomiast pod znakiem zapytania stoi występ Rochi, Zlatinskiego, Baluty i Acki. Liczę tutaj na co najmniej remis z szalą przechyloną w stronę zwycięstwa gospodarzy.​

I 38

irkoo87

Użytkownik
Piłka nożna - Hiszpania 1
Mecz: Valencia - Barcelona
Typ: Powyżej 5.5 kartek
Kurs: 1.95

Powodzenia dla wszystkich, którzy w tym meczu grają zwycięstwo Barcelony. Typ otrzymałem z dogłębną analizą, ale niestety nie mam czasu jej teraz przetłumaczyć i tutaj wkleić. Typ bardzo egzotyczny i ciekawy. Duże prawdopodobieństwo wygranej.​

I 38

irkoo87

Użytkownik
Piłka Nożna - Rumunia 1
Mecz: Gaz Metan - CS U. Craiova
Typ: Gaz metan +0.5 AH
Kurs: 1.80​

Analiza: umieszczę tutaj krótką analizę co do tego spotkania bo warto wziąć go pod uwagę. jak piszą dzisiejsze rumuńskie gazety mecz bardzo ważny w zasadzie dla obu ekip, natomiast drużyna gości, Craiova od spotkania z Dynamo Bukareszt boryka się z problemami zarówno finansowymi jak i zdrowotnymi swoich piłkarzy. ostatni mecz właśnie drużyny prowadzonej przez Multescu, który dosadnie zaznaczył w porannym wywiadzie, że oczekuję o wiele więcej od swoich piłkarzy niż w poprzednich meczach. już w meczu z Dynamem piłkarze Craiovy wyszli obronną ręką, gdyby tylko drużyna z Bukaresztu okazała się skuteczniejsza, wtedy mecz na pewno nie zakończyłby się wynikiem 2-1 dla Craiovy. Podczas wczorajszego treningu urazu nabawił się Ivan, ale bardzo prawdopodobne, że wystąpi od początku. Natomiast pod znakiem zapytania stoi występ Rochi, Zlatinskiego, Baluty i Acki. Liczę tutaj na co najmniej remis z szalą przechyloną w stronę zwycięstwa gospodarzy.​
Wynik: 2-2
Wygrana ✅✅✅

I 38

irkoo87

Użytkownik
Piłka nożna: Włochy 1
Mecz: Sampdoria - Genoa
Typ: Powyżej 6.5 / 7 kartek
Kurs: 1.80​
Typ podany na szybko. Nie oglądałem meczu, a na każdej stronie jest inny wynik. Jutro z rana zaktualizuje jak oficjalna strona zostanie już odświeżona.
Zakład na betano rozliczony, ale nie wiem czy słusznie. Zakład będzie zneutralizowany.​

I 38

irkoo87

Użytkownik
Piłka nożna - Hiszpania 1
Mecz: Valencia - Barcelona
Typ: Powyżej 5.5 kartek
Kurs: 1.95

Powodzenia dla wszystkich, którzy w tym meczu grają zwycięstwo Barcelony. Typ otrzymałem z dogłębną analizą, ale niestety nie mam czasu jej teraz przetłumaczyć i tutaj wkleić. Typ bardzo egzotyczny i ciekawy. Duże prawdopodobieństwo wygranej.​
Wynik: 9 żółtych kartek
Wygrana ✅✅✅

I 38

irkoo87

Użytkownik
Witajcie, o sobie może w późniejszych postach ponieważ znalazłem czas na zrobienia konta i stworzenie tematu. Poniżej podam swoje typy na dzień dzisiejszy, dokładnie dwa i jak tylko będę dyspozycyjny zamieszczę kilka zdań o swojej o sobie i o tym dlaczego postanowiłem zrobić konto i zacząć podawać typy w swoim temacie. Bądźcie czujni, chyba to tyle... ;)
Witam raz jeszcze. Praktycznie środek weekendu, teraz znalazłem trochę czasu bo od 17 nie miałem możliwości wejścia na forum. Z bukmacherem mam styczność kilka dobrych lat, profesjonalnie gram od 2. lat, natomiast jeżeli chodzi o ten temat i generalnie o typy jakie będę w nim zamieszczał to chciałbym napisać, że temat i jego prowadzenie, pisanie i rozliczanie się z postów to dla mnie coś nowego. Obserwowałem tę stronę od wielu ładnych miesięcy, aż w końcu postanowiłem dać coś od siebie, mam tutaj na myśli typy z analizami. Uwierzcie, że typy z analizą będą skuteczniejsze od tych bez żadnego słowa na temat danego spotkania, ale też nie chcę, aby z tematu zrobiła się książka, bo dzisiaj ludzie boją się tekstu, a moim celem jest trafienie do jak największej ilości użytkowników, i żeby te osoby z moich typów korzystały. Nie będę pisał gdzie gram czy jakimi stawkami, bo po co. Każdy gra po swojemu, według własnych preferencji czy możliwości finansowych, a pewnie i tak wiarygodność byłaby nieco szarpnięta. Typów stawkować nie będę. Analizy będą od tego, aby przedstawić użytkownikowi sytuację od której uzależniony jest typ i sam wykreuje sobie własne zdanie i opinię na ten temat.

Dzisiaj podałem już trzy typy. Jeden z nich był podany na szybko, przed wyjściem z domu - dokładnie nie wiem jaki był rezultat, ale dwa poprzednie z analizami wygrane. Kursy na pewno będą oscylować w granicach 1.70+ oczywiście zdarzą się wyjątki, bo to jest nieuniknione. Typów na live nie będę podawał, bo sam mało co takie gram. Z tymi typami jest różnie. Zanim go dodam do tematu i ktoś go dostrzeże, wtenczas kurs jak i sytuacja na parkiecie może się zmienić kilkakrotnie. Myślę, że czas między dodaniem typu, a rozpoczęciem się spotkania będzie na tyle długi, że spokojnie każdy będzie mógł z niego skorzystać. Typy nie są do końca mojego autorstwa. Jeżeli dostaję typ z analizą to muszę ją przetłumaczyć i dopiero wtedy dodać na forum, więc to też zajmuję trochę czasu. Jeżeli chodzi o dyscypliny z jakich będą typy to jest to piłka nożna, siatkówka, koszykówka i hokej. Sporadycznie mogą pojawić się też typy z innych dyscyplin, ale to bardzo rzadko.

Mam nadzieję, że temat zainteresował co poniektórych i zaczną go prężniej śledzić. Komentarze mile widziane.

Pozdrawiam i powodzenia! ;)

Otrzymane punkty reputacji: +7
I 38

irkoo87

Użytkownik
Hokej: NHL
Mecz: Philadelphia - Carolina
Typ: Philadelphia końcowe zwycięstwo
Kurs: 1.72

Mecz za kilka minut. Dzisiaj gospodarze powinni pewnie zainkasować drugie w tym sezonie 2 punkty. Nie będę się rozpisywał co do tego spotkania bo mecz lada moment. Powodzenia!​

I 38

irkoo87

Użytkownik
Hokej: NHL
Mecz: Philadelphia - Carolina
Typ: Philadelphia końcowe zwycięstwo
Kurs: 1.72

Mecz za kilka minut. Dzisiaj gospodarze powinni pewnie zainkasować drugie w tym sezonie 2 punkty. Nie będę się rozpisywał co do tego spotkania bo mecz lada moment. Powodzenia!​
Wynik: 6-3
Wygrana!! ✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +5
I 38

irkoo87

Użytkownik
Piłka nożna - Anglia
Mecz: Chelsea - Manchester United
Typ: Powyżej 4.5 kartek

Analiza: szlagier 9. kolejki angielskiej ekstraklasy. Mourinho vs. Conte. Conte vs. Mourinho. To będzie naprawdę niesamowite widowisko, w którym miejmy nadzieję nie zabraknie bramek, ani żadna z drużyn nie odłoży broni. może się wydawać, że linia na to spotkanie lekko zaniżona, ale ja uważam, że jest adekwatna, może nie do rangi spotkania, ale do tego kto sędziuje to jak najbardziej. dzisiaj sędzią tego jakże emocjonującego widowiska jest 45-letni Martin Atkinson. w tym sezonie, średnio na mecz pokazuje 3 kartki (7 meczów). natomiast w poprzednim sezonie w 29. meczach pokazywał średnio około 3.50 kartek. to są tylko suche statystyki, które na dzisiejsze spotkanie nie przełożą się w żaden sposób. jeżeli chodzi o stricte sędziowanie spotkań Manchesteru United przez Atkinsona to wygląda to następująco:
- 27 m. | 42 żółte kartki / 2 czerwone kartki (czerwone kartki były pokazane w meczach wyjazdowych przeciwko Liverpoolowi i Chelsea)
Praktycznie zawsze Martin Atkinson wyciąga kartoniki przeciwko Czerwonym Diabłom. Spójrzmy teraz na sytuację Chelsea.
- 30 m. | 47. żółtych kartek / 3 czerwone kartki
Potyczki The Blues z Manchesterem United prowadzone były przez tego sędziego już czterokrotnie licząc od sezonu 2009:
8/11/09 - 9 żółtych kartek
1/03/11 - 4 żółte kartki + czerwona
26/08/13 - 2 żółte kartki
28/12/15 - 6 żółtych kartek
Dodatkowo: Chelsea i Manchester United to drużyny, które w tym sezonie dostają bardzo dużo kartek. Chelsea średnio 2.5 kartek na mecz, z kolei United 2.38. Zajmują 4 i 5 lokatę pod tym względem. Co ciekawe, Czerwone Diabły 12 kartek spośród 19 otrzymali na wyjazdach.
Myślę, że w tym meczu spokojnie zostanie pokazanych 5,6 kartek.
Powodzenia!​

Otrzymane punkty reputacji: +2
I 38

irkoo87

Użytkownik
Piłka nożna - Anglia

Analiza: szlagier 9. kolejki angielskiej ekstraklasy. Mourinho vs. Conte. Conte vs. Mourinho. To będzie naprawdę niesamowite widowisko, w którym miejmy nadzieję nie zabraknie bramek, ani żadna z drużyn nie odłoży broni. może się wydawać, że linia na to spotkanie lekko zaniżona, ale ja uważam, że jest adekwatna, może nie do rangi spotkania, ale do tego kto sędziuje to jak najbardziej. dzisiaj sędzią tego jakże emocjonującego widowiska jest 45-letni Martin Atkinson. w tym sezonie, średnio na mecz pokazuje 3 kartki (7 meczów). natomiast w poprzednim sezonie w 29. meczach pokazywał średnio około 3.50 kartek. to są tylko suche statystyki, które na dzisiejsze spotkanie nie przełożą się w żaden sposób. jeżeli chodzi o stricte sędziowanie spotkań Manchesteru United przez Atkinsona to wygląda to następująco:
- 27 m. | 42 żółte kartki / 2 czerwone kartki (czerwone kartki były pokazane w meczach wyjazdowych przeciwko Liverpoolowi i Chelsea)
Praktycznie zawsze Martin Atkinson wyciąga kartoniki przeciwko Czerwonym Diabłom. Spójrzmy teraz na sytuację Chelsea.
Potyczki The Blues z Manchesterem United prowadzone były przez tego sędziego już czterokrotnie licząc od sezonu 2009:
Dodatkowo: Chelsea i Manchester United to drużyny, które w tym sezonie dostają bardzo dużo kartek. Chelsea średnio 2.5 kartek na mecz, z kolei United 2.38. Zajmują 4 i 5 lokatę pod tym względem. Co ciekawe, Czerwone Diabły 12 kartek spośród 19 otrzymali na wyjazdach.
Powodzenia!​
Zakład zamknięty z zyskiem 85%!! ✅✅✅
Do 30. minut kolejny typ! ;)

I 38

irkoo87

Użytkownik
Piłka nożna - Anglia

Powodzenia!​

Wynik: 5 żółtych kartek ;)
Wygrana! ✅✅✅

I 38

irkoo87

Użytkownik
Siatkówka - Klubowe Mistrzostwa Świata
Mecz: Sada Cruzeiro - Zenit Kazań
Typ: Powyżej 181.5 punktów
Kurs: 1.85

Analiza: finał w którym znalazły się te dwie drużyny na pewno nie jest niczym specjalnie zaskakującym. obrońcy tytułu - Sada Cruzeiro ostatnie mecze zagrało po prostu rewelacyjnie, między innymi wygrana z Zenitem 3-1. dzisiaj rewanż tych dwóch drużyn i na pewno mecz się prędko nie zakończy. ciężko wskazać faworyta w tym spotkaniu, z tego co widzę kursy oscylują w granicach 1.70 - 2 na korzyść Zenitu, ale czy słusznie? na pewno będzie zacięty bój i nie skończy się w trzech setach. punkty w tym spotkaniu są jak najbardziej na miejscu.
*Linia spadła do 181.5, a mecz się jeszcze nie zaczął także korzystać.​

I 38

irkoo87

Użytkownik

Analiza: finał w którym znalazły się te dwie drużyny na pewno nie jest niczym specjalnie zaskakującym. obrońcy tytułu - Sada Cruzeiro ostatnie mecze zagrało po prostu rewelacyjnie, między innymi wygrana z Zenitem 3-1. dzisiaj rewanż tych dwóch drużyn i na pewno mecz się prędko nie zakończy. ciężko wskazać faworyta w tym spotkaniu, z tego co widzę kursy oscylują w granicach 1.70 - 2 na korzyść Zenitu, ale czy słusznie? na pewno będzie zacięty bój i nie skończy się w trzech setach. punkty w tym spotkaniu są jak najbardziej na miejscu.

Linia spadła nie bez powodu. 3 punkty Andersona. Zamykam.​

I 38

irkoo87

Użytkownik
Piłka nożna - Brazylia A
Mecz: Coritiba - Fluminense
Typ: Fluminense +0.5 handicap azjatycki
Kurs: 1.75

Analizy do tego spotkania nie będzie, bo zaczyna się lada moment. Korzystać bo idzie za tym meczem naprawdę solidna informacja.

Pozdrawiam!​

I 38

irkoo87

Użytkownik

Analiza pod drużynę Sady Cruzeiro, a typ podałem na punkty, chyba jeszcze człowiek wczorajszy..

Wynik: 3-0
Przegrana​

Zakład zamknąłem po drugim secie, taką też dostałem informację.​

I 38

irkoo87

Użytkownik
Piłka nożna - Brazylia A
Mecz: Coritiba - Fluminense
Typ: Fluminense +0.5 handicap azjatycki
Kurs: 1.75

Analizy do tego spotkania nie będzie, bo zaczyna się lada moment. Korzystać bo idzie za tym meczem naprawdę solidna informacja.
Pozdrawiam!​
Wygrana!!
Wynik: 1-1 ✅✅✅

Analiza była bardzo obszerna i ciekawa co do tego spotkania, ale nie miałem czasu jej napisać. Typ podałem równo z rozpoczęciem się spotkania, ale mam nadzieję, że kilka osób skorzystało!
Pozdrawiam ;)

Otrzymane punkty reputacji: +3
I 38

irkoo87

Użytkownik
Koszykówka - Australia
Mecz: Sydney Kings - lllawarra Hawks
Typ: Powyżej 174.5
Kurs: 1.75​

Analiza: Mecz za 20 minut, także kilka słów na temat tego spotkania. kilka dni temu obie drużyny grały już ze sobą - wygrana Kingsów 88-84 na wyjeździe. masa zmarnowanych okazji wtedy linia oscylowała w granicach 182.5 - 184.5, finalnie nie została pokryta. jak dla mnie trochę przesadzona. Słaba dyspozycyjność w tamtym meczu Whittingtona, Clarke&#39;a czy Lischa. dzisiaj mecz na pewno będzie otwarty i obie drużyny stracą sporo punktów. Sydney na pewno będzie chciało narzucić szybkie tempo, za którym przyjezdni mogą nie nadążyć i teraz nasuwają się dwa warianty: albo uspokoić grę, bądź też iść za ciosem. uważam, że ta linia jest jak najbardziej do grania.
Powodzenia!​

Otrzymane punkty reputacji: +7
I 38

irkoo87

Użytkownik
Koszykówka - Australia
Mecz: Sydney Kings - lllawarra Hawks
Typ: Powyżej 174.5
Kurs: 1.75​

Analiza: Mecz za 20 minut, także kilka słów na temat tego spotkania. kilka dni temu obie drużyny grały już ze sobą - wygrana Kingsów 88-84 na wyjeździe. masa zmarnowanych okazji wtedy linia oscylowała w granicach 182.5 - 184.5, finalnie nie została pokryta. jak dla mnie trochę przesadzona. Słaba dyspozycyjność w tamtym meczu Whittingtona, Clarke&#39;a czy Lischa. dzisiaj mecz na pewno będzie otwarty i obie drużyny stracą sporo punktów. Sydney na pewno będzie chciało narzucić szybkie tempo, za którym przyjezdni mogą nie nadążyć i teraz nasuwają się dwa warianty: albo uspokoić grę, bądź też iść za ciosem. uważam, że ta linia jest jak najbardziej do grania.

Powodzenia!​
50% stawki zamknięte po pierwszej połowie z zyskiem 90%.
Miło, że osoby zagrały ten typ i już zyskały bo doradziłem im zamykanie go w przerwie.

+ jak wiecie większość tych typów można zamykać przed końcem spotkania, meczu, rozgrywki.
Następny typ około 17-18.​

Otrzymane punkty reputacji: +3
I 38

irkoo87

Użytkownik
Siatkówka - Orlen Liga
Mecz: Bielsko-Biała - Budowlani Toruń
Typ: Bielsko-Biała -1.5 handicap w setach

Początek meczu o godzinie 18:00 (transmisja w Polsacie Sport)

Analiza: po otrzymaniu analizy, zajrzałem na kilka portali dotyczących zapowiedzi dzisiejszego spotkania Orlen Ligi, które zakończy 2. kolejkę i zszokowała mnie jedna bardzo ważna rzecz, mianowicie zachwyt nad drużyną z Torunia. Fakt, mają wysoką i bardzo skuteczną Rebecce Pavan, która zdobyła aż 22. punkty w pierwszym meczu przeciwko dziewczynom z Łodzi, ale to już jest znak dla kolejnych zawodniczek, które będą się mierzyć z kanadyjką. Budowlani Toruń pokonały ŁKS Łódź 3:0, natomiast Bielsko-Biała wygrała z Treflem 3-1. Widać było zlekceważenie w poczynaniach dziewczyn z BKS-u i o mały włos nie skończyło się to tie-breakiem. Przyjmująca dzisiejszych gospodyń, Natalia Skrzypkowska również udziela wywiadu, w którym podkreśla dobrą grę Rebecci i skoncentrowanie się na własnej grze i nie dopuścić do zlekceważenia przeciwnika tak jak to miało miejsce w meczu z Treflem. Z pewnością będzie to pojedynek atakujących, bo po drugiej stronie siatki jest Sonia Mikyskova, która w meczu z Sopociankami pokazała się z naprawdę bardzo dobrej strony. Widać, że koleżanki mogą na nią liczyć. W mojej ocenie w dzisiejszym spotkaniu beniaminek będzie w stanie ugrać max jednego seta. Zapowiada się interesujące widowisko.
Powodzenia! ;)

Do góry Bottom