>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zarabianie u buka na życie a dzisiejsze czasy.

K 0

kolsky1979

Użytkownik
Witam serdecznie.

Jestem nowy w sprawach bukmacherskich więc proszę o wyrozumiałość.
Czytając to forum odnoszę wrażenie że każdy bukmacher nałoży na mnie limity gdy będę za często wygrywał.
Jeśli faktycznie tak się dzieje to czy są jeszcze osoby co potrafią wygrać na tyle by z tego żyć?
Albo przynajmniej czerpać stałe, duże dochody?
Bo jeśli faktycznie te limity są często nakładane to rejestrując się u danego buka jesteśmy skazani na porażkę.
Jak to z tym jest?

pozdrawiam, Tomek

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
1. Nie martw się na zapas ;). Najpierw zacznij wygrywać i dojdź do poziomu limitów.
2. Wielu graczy bukmacherzy limitą z prostego powodu, po prostu jest duża część ludzi którzy wyłudzają tylko bonusy itd. Albo grają niską ligę po wysokim kursie i u takiego bukmachera zapala się już czerwona lampka.
3. Jest wielu bukmacherów gdzie limity i wysokie stawki nie są im straszne.

kadoon 383

kadoon

Użytkownik
Znajomemu dwa razy b365 zlimitował konto i teraz może stawiać za max 15zł, więc lipa.
Choć jak dadzą Ci limit na jednym buku, to masz jeszcze dwadzieścia innych, gdzie możesz grać.
Ale nie masz co martwić się na zapas ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
H 0

habbit54321

Użytkownik
Kiedyś gdzieś czytałem, że ważne jest pierwsze kilkanaście/kilkadziesiąt zakładów po założeniu konta u buka, dlatego jeśli poważnie myślisz o zarabianiu na zakładach warto się czasem na początku trochę &quot;podłożyć&quot;. Oczywiście za jakieś minimalne stawki, broń Boże, nie namawiam do celowego oddawania pieniędzy. Poza tym jak koledzy wyżej, nie ma się co martwić na zapas. Jest mnóstwo buków, którzy praktycznie nie stosują limitów: Pinnacle, 5Dimes, the greek, bookmaker, sbobet, 188bet czy giełda betfair. Pozdro

J 159

jonaszdt

Użytkownik
188bet niestety limituje i to dość często, ale ciężko w tym znaleźć logikę. Znam gościa który wygrał u nich 300 kafli i może grać dalej...

W 126

wilsonperumal

Użytkownik
Tam gdzie nie limiuja jest low value, jak chcesz wygrywac duzo bez wariancji to musisz miec dziesiatki kont na bukach gdzie limtuja i tyle. Inaczej bedziesz najczesciej zbieral ochlapy na bf i azji.

Do góry Bottom