>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

ZARABIANIE POPRZEZ STAŁY I SYSTEMATYCZNY ZYSK !! SPRAWDZ TO !!

mikst 0

mikst

Użytkownik
Witam wszystkich uzytkownikow, ktorzy chca regularnie zarabiac na zakladach bukmacherskich, dysponujac odpowiednia wiedza oraz taktyka bede staral sie przedstawic jak zrobic to w sposob skuteczny aby konczyc kazdy miesiac z wielkim usmiechem na twarzy, oczywiscie typy podawane na forum beda tylko pewna czescia moich kuponow ale pozwoli to Panstwu upewnic sie co do moich typow, system mojej gry bedzie oparty na stalym systematycznym zarobku, bede gral pewne spotkania prestizowych turniejow, co do ktorych jestem pewien i dazyl do zysku, ilosc spotkan bede ograniczal do maximum 4 a stawki dobieral pod katem zarobionych pieniedzy aby nie tracic swojego wkladu, osoby ktore posiadaja duza gotowke moga oczywiscie zmieniac stawki wedle swojego uznania ale ja proponuje zaczac od moich stawek, bede staral sie unikac tutaj gry progresywnej ale od czasu do czasu i taki wariant zastosujemy, w razie pytan i wspolpracy prosze pisac na pw i starac sie nie zasmiecac mojego tematu , oczywiscie stawki i kupony podane w tym dziale sa realnymi ktore ja sam bede gral.

mikst 0

mikst

Użytkownik
1.Zakład:
Federer R. - Gasquet R. @ 1.10 2-0 +
Junhui - Woollaston @ 1.20 3-4 -
Higgins J. - Robertson J. @ 1.18 4-2 +
AKO : 1.55
Stawka : 300 PLN
Zakładana wygrana: 465 PLN
Bukmacher: Bet365
Wynik kuponu: - 300 PLN

Niestety rozpoczynamy od przegranego kuponu, natomiast az nie chce sie uwierzyc, ze przy prowadzeniu 3-0 nasz maly sprzedajny chinczyk Ding Junhui oddal 4 fremy pod rzad Woollastonowi, ktory gral gorzej niz amator, do 4 frema Woollaston mial prawie zerowa skutecznosc wbicia na dlugich bilach i nagle od 4 frema Ding psul wszystko co sie dalo widac ze specjalnie odpuscil mecz myslac juz o turnieju w Chinach, przegral w sposob naprawde bardzo brzydki a tym samym zepsul nasz kupon, ale gramy dalej !!

mikst 0

mikst

Użytkownik
Zakład nr.2
Wydarzenie: Challenger Guadalajara Tenis:
Lacko L. - Arnaboldi A.@ 1.25 2-0 +
Arevalo - Copil @ 1.30 - ZWROT (Krecz)
Ako : 1.62
Zakładana wygrana: 486 PLN
Wygrana po rozliczeniu jednego meczu: 375
Bukmacher: Bet365
Na dwa mecze jeden wszedl natomiast drugi Copila zostal rozliczony jako zwrot z powodu kreczu.

mikst 0

mikst

Użytkownik
Zakład nr.3
Cibulkova D - Radwanska A.@ 1.80 , 2-1 +
Ito T. - Estrella V.@ 1.80 , 2-1 -
Ako : 3.24
Zakładana wygrana: 972 PLN
Bukmacher: bet365
Wynik kuponu: -300

Do góry Bottom