michaliv
Użytkownik
Na forum przebywam od bardzo dawna, jednak do tej pory nigdzie się nie udzielałem. Podpatrywałem typy i niektóre zmieniałem, niektórymi się podpierałem i puszczałem to, co inni (ukłon w stronę TBM, The Special One i innych). Stan konta powiększył się w ostatnich tygodniach znacznie, no ale ostatnich "wyczynów" oczywiście nie liczę, dlatego "forumową przygodę" zacznę z budżetem 500zł.
Na początek dubelek z tenisa. Sharapova jest zdecydowaną faworytką. W bezpośrednich starciach wyraźnie prowadzi, a w ostatnich turniejach spisuje się wręcz fenomenalnie. Bartoli jest nieobliczalna, ale dzisiejszej nocy nie ma innego typu, jak Sharapova.
Co do Federera, jest to pewne ryzyko, ale warte podjęcia. Berdych nie tak dawno wyeliminował Federera z Wimbledonu, co było sporym zaskoczeniem, dlatego na pewno znalazło się wielu, którzy będą szukać w tym pojedynku kolejnej sensacji. Niemniej jednak wydaje mi się, że Roger szlifuje formę przed US Open i powinien odpłacić Czechowi za ostatnią porażkę.
Kupon #1
14.08.2010, 01:00 - Berdych - Federer
14.08.2010, 01:00, Sharapova - Bartoli
2 - 140, 1 - 1.25
Buk: Bet-at-home
AKO: 1,75
Stawka: 200zł
Przewidywana wygrana: 350zł
Na początek dubelek z tenisa. Sharapova jest zdecydowaną faworytką. W bezpośrednich starciach wyraźnie prowadzi, a w ostatnich turniejach spisuje się wręcz fenomenalnie. Bartoli jest nieobliczalna, ale dzisiejszej nocy nie ma innego typu, jak Sharapova.
Co do Federera, jest to pewne ryzyko, ale warte podjęcia. Berdych nie tak dawno wyeliminował Federera z Wimbledonu, co było sporym zaskoczeniem, dlatego na pewno znalazło się wielu, którzy będą szukać w tym pojedynku kolejnej sensacji. Niemniej jednak wydaje mi się, że Roger szlifuje formę przed US Open i powinien odpłacić Czechowi za ostatnią porażkę.
Kupon #1

14.08.2010, 01:00 - Berdych - Federer
14.08.2010, 01:00, Sharapova - Bartoli
2 - 140, 1 - 1.25
Buk: Bet-at-home
AKO: 1,75
Stawka: 200zł
Przewidywana wygrana: 350zł