>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zarabiaj póki możesz

A 0

apokalypsa666

Użytkownik
Wdowiec mnie prosił abym w jego imieniu napisał posta bo sam nie jest w stanie.
Trochę późno przepraszam moja wina ....
ORLEN LIGA
do grania live Budowlani ŁÓDŹ -2,5 seta @ 1.7 ( teraz @1.45)

wdowiec90 268

wdowiec90

Użytkownik
TYP 10/10!!!
Mecz: Chile - Urugwaj
Typ: Powyżej 5.5 kartek
Kurs: 2.05
Bet365, Betano, Unibet
Nie ukrywam, miałem ten typ w zanadrzu już od pewnego czasu. Typ o wysokiej stawce, najlepiej do grania w betano, bądź unibecie. W tym pierwszym kursy są o 0.3-0.4 wyższe niż chociażby w całorocznym, gdzie pomimo linii 6, kurs w dalszym ciągu oscyluje w granicach 1.80. Jestem przekonany, że do północy albo i wcześniej linia ulegnie zmianie. Kurs spadł od godziny 7:00 do teraz (14:00) kurs spadł z 2.10 do 1.75. Dokładnie tak samo było kilka dni temu kiedy podałem linię w meczu Kolumbii z Chile.
Wiadomo, to nie jest Copa America, gdzie sędziowie wyciągają kartki bardzo często. Dwa lata temu było zorganizowane specjalne posiedzenie przed CA w sprawie podejmowania decyzji przez sędziego i upominania zawodników. Wtedy przepisy były dość restrykcyjne, a sędzia mógł pokazać kartkę nawet za głupi protest. Mecze południowców słyną z masy fauli, protestów czy bójek, taki jest tamtejszy futbol. Bardzo często jednak sędziowie nie są konsekwentni w podejmowaniu swoich decyzji. Często &quot;chronią&quot; piłkarzy światowego formatu. Innymi słowy po prostu dają piłkarzom pograć.
Mecz Chile - Urugwaj. Mecz rozgrywany na Estadio Nacional Julio Martínez Prádanos/ Można śmiało porównać ten obiekt do stadionu Estadio La Rosaleda - obiekt, na którym żaden kibic nie może się nudzić. Dzisiaj do Chile przyjeżdżają Charrúas. Nie ma się co oszukiwać, ale od lat oba zespoły nie darzą się jakimkolwiek szacunkiem. Tutaj przytoczę statystykę żółtych, ale i wielu czerwonych kartek z ostatnich 6. spotkań pomiędzy tymi drużynami: 35 żółtych kartoników i 3 czerwone.
Gdybyśmy spojrzeli na sytuację w tabeli z perspektywy Urugwaju to awans mają zapewniony, natomiast Ci drudzy niekoniecznie. Możecie sobie zerknąć i utwierdzić się w przekonaniu, że mecz z Chile to bardzo ważny mecz dla La Roja.
Kilka słów o arbitrze tego spotkania. Jest nim Enrique Caceres, Paragwajczyk, który lubi kartkoniki jak mało, który sędzia pochodzący z Paragwaju. Często rozdaje je za zbędne komentarze, symulowanie czy faule nie kwalifikujące się do pokazania żółtej kartki, ale również nie waha się przed sięgnięciem do tylnej kieszonki.
Linia 5.5 jak dla mnie jest zdecydowanie za niska. Pobrałem ten typ już rano, a analiza została napisana popołudniu teraz ją po prostu wrzucam. Możliwe, że kursy uległy zmianie, ale w tej chwili nie przywiązuje do tego uwagi.
Pozdrawiam! ;)

wdowiec90 268

wdowiec90

Użytkownik
TYP NA NOC

NBA
Mecz: New York Knicks - Dallas Mavericks
Typ: Powyżej 201 punktów
Kurs: 1.74
Bet365

Smacznego ????​
Przegrana
Wynik: 190

TYP 10/10!!!
Mecz: Chile - Urugwaj
Typ: Powyżej 5.5 kartek
Kurs: 2.05
Bet365, Betano, Unibet

Nie ukrywam, miałem ten typ w zanadrzu już od pewnego czasu. Typ o wysokiej stawce, najlepiej do grania w betano, bądź unibecie. W tym pierwszym kursy są o 0.3-0.4 wyższe niż chociażby w całorocznym, gdzie pomimo linii 6, kurs w dalszym ciągu oscyluje w granicach 1.80. Jestem przekonany, że do północy albo i wcześniej linia ulegnie zmianie. Kurs spadł od godziny 7:00 do teraz (14:00) kurs spadł z 2.10 do 1.75. Dokładnie tak samo było kilka dni temu kiedy podałem linię w meczu Kolumbii z Chile.

Wiadomo, to nie jest Copa America, gdzie sędziowie wyciągają kartki bardzo często. Dwa lata temu było zorganizowane specjalne posiedzenie przed CA w sprawie podejmowania decyzji przez sędziego i upominania zawodników. Wtedy przepisy były dość restrykcyjne, a sędzia mógł pokazać kartkę nawet za głupi protest. Mecze południowców słyną z masy fauli, protestów czy bójek, taki jest tamtejszy futbol. Bardzo często jednak sędziowie nie są konsekwentni w podejmowaniu swoich decyzji. Często &quot;chronią&quot; piłkarzy światowego formatu. Innymi słowy po prostu dają piłkarzom pograć.

Mecz Chile - Urugwaj. Mecz rozgrywany na Estadio Nacional Julio Martínez Prádanos/ Można śmiało porównać ten obiekt do stadionu Estadio La Rosaleda - obiekt, na którym żaden kibic nie może się nudzić. Dzisiaj do Chile przyjeżdżają Charrúas. Nie ma się co oszukiwać, ale od lat oba zespoły nie darzą się jakimkolwiek szacunkiem. Tutaj przytoczę statystykę żółtych, ale i wielu czerwonych kartek z ostatnich 6. spotkań pomiędzy tymi drużynami: 35 żółtych kartoników i 3 czerwone.

Gdybyśmy spojrzeli na sytuację w tabeli z perspektywy Urugwaju to awans mają zapewniony, natomiast Ci drudzy niekoniecznie. Możecie sobie zerknąć i utwierdzić się w przekonaniu, że mecz z Chile to bardzo ważny mecz dla La Roja.

Kilka słów o arbitrze tego spotkania. Jest nim Enrique Caceres, Paragwajczyk, który lubi kartkoniki jak mało, który sędzia pochodzący z Paragwaju. Często rozdaje je za zbędne komentarze, symulowanie czy faule nie kwalifikujące się do pokazania żółtej kartki, ale również nie waha się przed sięgnięciem do tylnej kieszonki.

Linia 5.5 jak dla mnie jest zdecydowanie za niska. Pobrałem ten typ już rano, a analiza została napisana popołudniu teraz ją po prostu wrzucam. Możliwe, że kursy uległy zmianie, ale w tej chwili nie przywiązuje do tego uwagi.

Pozdrawiam! ;)
Przegrana
Wynik: 5 kartek...

Koszykówka
Australia
Mecz: Perth Wildcats - Sydney Kings
Typ: Powyżej 156.5 punktów
Kurs: 1.80

Wygrana
Wynik: 173

wdowiec90 268

wdowiec90

Użytkownik
Typ #64
Siatkówka - Włochy
Mecz: Piacenza - Trentino
Typ: Trentino -1.5 seta
Stawka: 9/10

Gorąco polecam wejść w ten typ. Za więcej gram czystą dwójkę, ale myślę, że mecz zakończy się wynikiem 3:0, 3:1 i handicap zostanie również spokojnie pokryty.​

wdowiec90 268

wdowiec90

Użytkownik
Typ #64
Siatkówka - Włochy
Mecz: Piacenza - Trentino
Typ: Trentino -1.5 seta
Stawka: 9/10

Gorąco polecam wejść w ten typ. Za więcej gram czystą dwójkę, ale myślę, że mecz zakończy się wynikiem 3:0, 3:1 i handicap zostanie również spokojnie pokryty.​
Przegrana
Wynik: 3-1

Typ #65
NBA
Mecz: Houston - Portland
Typ: Powyżej 218 punktów
Kurs: 1.80​
Wygrana
Wynik: 235

wdowiec90 268

wdowiec90

Użytkownik
Typ #66
NBA
Mecz: Indiana Pacers - Phoenix Suns
Typ: Powyżej 216 punktów
Kurs: 1.75

Myślę, że warto poczekać i złapać jakąś lepszą linię na live (205-210).
Warto również zagrać mocniej powyżej 207.5 punktów @1.35 - unibet.​

wdowiec90 268

wdowiec90

Użytkownik
TYP #67
Anglia - Premier League
Mecz: Manchester United - Arsenal
Typ: Poniżej 5.5 kartek
Kurs: 1.90
Stawka: 8/10
⛔
Najbardziej okupowany mecz na wyspach i nie tylko od kilku dni. Osobiście nie polecam grania zakładów na zwycięstwo czy handicapy azjatyckie bo ten mecz może potoczyć się różnie. Linia bardzo wysoka. W bet376 już spadła do całej 5, w pozostałych bukach natomiast utrzymuje się 5.5. Będzie zacięcie, ale czy aż tak bardzo, że Andre Marriner będzie zmuszony wyciągnąć aż 6 kartoników? Na OT mecze pomiędzy tymi dwoma zespołami są o wiele bardziej zacięte i ostrzejsze niżeli na Emirates (ostatnie 6 spotkań to 34 żółte kartki i 3 czerwone). Bailly, Fellaini i Ibra nie zagrają w tym spotkaniu, a to właśnie ci piłkarze otrzymują najwięcej kartek w szeregach Czerwonych Diabłów. Z drugiej strony drużyna, która jest najmniej upominana w całej lidze, nieco ponad jedna kartka na mecz, ale dzisiaj statystyki na pewno nie będą miały jakiegokolwiek wpływu.​

Do góry Bottom