ryanwolf
Użytkownik
Długo byłem przekonany, że kursy na Betfair odzwierciedlają realne prawdopodobieństwo. Bo w... 99% przypadków tak jest. Ale nie zawsze. Betfair ma "dziury". Są sytuacje, w których kursy na BF nijak mają się do realnych. Nie jest łatwo je znaleźć, mi zajęło to lata. Wiadomo, nic nie trwa wiecznie. Ma się edge, za chwilę może go nie być. I szuka się od nowa. Swoje na Betfair zarobiłem, pewna epoka skończyła się, ale "dziury" pozostają. Szukam osób zainteresowanych współpracą na pewnymi projektami na BF. Dlaczego dzielę się czymś, co może dać zysk? Proste, pewne rzeczy dzieją się na rynkach z dużym liquidity, także nie obawiam się, że nagle zabije mi to edge. Psychika tłumu w pewnych sytuacjach znacząco wpływa na kursy na Betfair, na korzyść osób, które potrafią wrzucić matematykę w obstawianie.
O Betfair wiem... bardzo dużo. Operuję botami, które skanują rynek wszerz. Przechwytywałem nimi money transfer. Szukam osób, pasjonatów, którzy mają czas i chęć poświęcić całe dnie dla potrzeb założeń. Dlaczego szukam współpracowników, skoro zarabiam na Betfair? Bo są duże szanse na zarobienie sporo więcej. Ale nie ma nic za darmo. Prowadzę pewne bardzo perspektywiczne projekty, aczkolwiek tutaj moje boty nie dadzą rady, czasami potrzeba decyzji człowieka i pewnej ilości testów. Także jeśli masz mnóstwo wolnego czasu i jesteś zainteresowany, chętnie wprowadzę w temat.
O Betfair wiem... bardzo dużo. Operuję botami, które skanują rynek wszerz. Przechwytywałem nimi money transfer. Szukam osób, pasjonatów, którzy mają czas i chęć poświęcić całe dnie dla potrzeb założeń. Dlaczego szukam współpracowników, skoro zarabiam na Betfair? Bo są duże szanse na zarobienie sporo więcej. Ale nie ma nic za darmo. Prowadzę pewne bardzo perspektywiczne projekty, aczkolwiek tutaj moje boty nie dadzą rady, czasami potrzeba decyzji człowieka i pewnej ilości testów. Także jeśli masz mnóstwo wolnego czasu i jesteś zainteresowany, chętnie wprowadzę w temat.