>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zapraszam na moją stronę .

Status
Zamknięty.
nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Zerknąłem na chwilkę na Twoją stronkę i muszę powiedziec, że się nieźle prezentuje.
Gratuluję pomysłu i zapału ;) Jak i również życzę powodzenia w dalszym jej prowadzeniu :]

sutek 79

sutek

Forum VIP
Ja także gratuluję Jacques przede wszystkim pomysłu i ciężkiej pracy jaką napewno włożyłeś w ten projekt, stronkę będę odwiedzał. Życzę powodzenia ????
Pozdro
Sutek

housekloc 0

housekloc

Użytkownik
faktyczniecalkiem fajna stronka.. mam nadzieje że bedziecią ja aktualizowali na bierząco.. na pewno bedę na nią wpadał

igorini 12

igorini

Użytkownik
Ładnie zrobione, oby nie byl to slomiany zapał i aby z biegiem czasu bylo wiecej nowinek, typow, newsów i ogolnie powo ????

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Hehe co do typów i zapowiedzi to nie wiem czy będzie ich więcej . Nie chcę by ilość przeszła w jakość a tak się trochę dzieje . Ale za to niedługo na stronie pojawią się typy tak dobre jakich jeszcze nie było w Polsce , bo użytkownik ten na żadnym forum nie udzielał się :p Jeśli ktoś jest chętny przy aktualizowaniu kontuzji , bo sam wszystkiego nie ogarnę to niech pisze . Gratis dostanie adresy do stron o kontuzjach a można by było zwiększyć ilość lig ????

nowak 0

nowak

Użytkownik
Ja także gorąco zapraszam na tą stronke.... cały czas są jakies nowe typy - nic tylko grac i wygrywac !!!

ZAPRASZAM !!! ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom