0 dj_spoooke Użytkownik Październik 19, 2007 #41 Dj_spoooke - zapoznałem się z regulaminem, spełniam go i w pełni akceptuje
1K rpg Użytkownik Październik 19, 2007 #42 rpg - zapoznałem się z regulaminem, spełniam go i w pełni akceptuje
0 0 0vers Użytkownik Październik 19, 2007 #43 0verS - zapoznałem się z regulaminem, spełniam go i w pełni akceptuje
A 0 and_pl Użytkownik Październik 20, 2007 #45 witam mozna sie jeszcze zglosic jestem tu nowy ale postaram sie udzielac systematycznie And_PL - przeczytałem regulamin, spełniam go i w pełni akceptuje
witam mozna sie jeszcze zglosic jestem tu nowy ale postaram sie udzielac systematycznie And_PL - przeczytałem regulamin, spełniam go i w pełni akceptuje
K 0 kob22 Użytkownik Październik 20, 2007 #47 kob22 - zapoznałem się z regulaminem, spełniam go i w pełni akceptuje.
A 52 androlo Użytkownik Październik 21, 2007 #49 androlo - zapoznałem się z regulaminem, spełniam go i w pełni akceptuje.
1K rpg Użytkownik Październik 21, 2007 #50 androlo - zapoznałem się z regulaminem, spełniam go i w pełni akceptuje. Kliknij aby rozwinąć... Ty sobie chyba jaja robisz. Powiedz ze tak, bo bedziesz najwiekszym deb.... Bez komoentarza.
androlo - zapoznałem się z regulaminem, spełniam go i w pełni akceptuje. Kliknij aby rozwinąć... Ty sobie chyba jaja robisz. Powiedz ze tak, bo bedziesz najwiekszym deb.... Bez komoentarza.
A 52 androlo Użytkownik Październik 21, 2007 #51 zapisalem sie chyba ze za pozno to nie wiedzialem jesli mozecie to podeslijcie haslo
1K rpg Użytkownik Październik 21, 2007 #52 Spelniasz warunki? A wiesz jakie one sa chociaz i wiesz kiedy jest/byl ten turniej? WCZORAJ