>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zapisy do Trunieju w SNOKERA

G 0

gangster

Użytkownik
Witam ???? Tutaj prosze sie zapisywac do turnieju w snokera ???? Prosze takze podać swój numer gg

Czyli np tak: GangSter -- 3526535

Narazie poczekamy ile bedzie chętnych a potem pomyslimy czy zrobimy to jakoś na grupy czy kazdy z kazdym ????

Bedziemy grac na http://www.wp.pl Tam w grach online jest gra SNOKER ????

Myśle że bedzie to fajna zabawa ???? Pozdrawiam

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
ryba_gangsta12 (bez gg, jak coś gangster tobie na pw prześle, bo tu jest zbyt dużo osób które potem będą pisać głupoty do mnie i przesyłać linki, sorki że jestem h...m ale takie małe zabezpieczenie)

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Witam

GangSter poprosił mnie żebym przez 2 dni poprowadził za niego te zapisy, gdyz go nie będzie. Turniej rozegramy zapewne w najbliższych dniach, jeszcze będzie to ustalone. Jak ktoś ma do mnie pytania to na pw, napewno odpowiem. Mam nadzieje że nazbiera sie troche chętnych. Zachęcam.

POZDRO

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Raczej wieczorem powinien się odbyć, ale to wszystko się dowiecie w odpowiednim czasie. Nie zależy to ode mnie, bo organizatorem tego turnieju jest GangSter.

G 0

gangster

Użytkownik
Witam wruciłem już z urlopu wiec mozemy zaczac zabawe ????
Zapisało sie 14 chetnych ????

Tylko teraz mam do was pytanie. Jak wolicie? zeby była jedna grupa i każdy gra z kazdym czy np. 2 lub 3 grupy i dwuch najlepszych przechodzi dalej?

Pierwszy raz robie takie turniej wiec wole sie spytac jak wolicie ???? Mam nadzieje że do wieczora bedzie jakaś propozycja i od jutra bedzie dało sie rozgrywać swoje spotkania.

Pozdrawiam i dziękuje ryba_gangsta12

skrzydlowy 0

skrzydlowy

Użytkownik
rana? niektórzy mają szkołę lub prace. i jeszcze jedna kwestia:

Czy to ma byc rozpisane na kolejki
Czy robimy że każdy gra z każdym kiedy chce i az wszyscy skończą.

Ja bym proponował kto kiedy chce bo bym szybko rozegrał mecze bo 10-18 mnie nie ma :|

Do góry Bottom