34 damian77 Forum VIP Wrzesień 12, 2005 #1 Tu Proszę Sie Zapisywać :!: 8) Koniecznie zapoznaj sie z Regulaminem
12 szczpl Forum VIP Wrzesień 12, 2005 #3 Oczywiście ja sie na to pisze ???? . Moze mi sie fartnie i wygram. Wiec Damian77 zapisuj mnie.
0 yoshimotsu Użytkownik Wrzesień 13, 2005 #7 Mimo że nie znam się na MLB to i tak sie zapisze! Damian pamiętaj Yoshi ma byc zapisany ????
34 damian77 Forum VIP Wrzesień 15, 2005 #12 UWAGA!!! ZAPISY TRWAJĄ TYLKO DO NIEDZIELI!!! W PONIEDZIAŁEK LOSOWANIE, A JUŻ W ŚRODĘ RUSZAMY. ZAPISUJCIE SIĘ I BAWCIE SIĘ !!! :wink: Ojjjj tak, genialny pomysł. Edit by Darek
UWAGA!!! ZAPISY TRWAJĄ TYLKO DO NIEDZIELI!!! W PONIEDZIAŁEK LOSOWANIE, A JUŻ W ŚRODĘ RUSZAMY. ZAPISUJCIE SIĘ I BAWCIE SIĘ !!! :wink: Ojjjj tak, genialny pomysł. Edit by Darek
S 0 schweps Użytkownik Wrzesień 16, 2005 #16 Tu Proszę Sie Zapisywać :!: 8) Koniecznie zapoznaj sie z Regulaminem Kliknij aby rozwinąć... pytanko typujemy tylko zwyciestwo czy wszystko zwiazane z mlb tzn. -1.5pkt na zwycietswo druzyny underki overki i zwyciestwo pincherow..?
Tu Proszę Sie Zapisywać :!: 8) Koniecznie zapoznaj sie z Regulaminem Kliknij aby rozwinąć... pytanko typujemy tylko zwyciestwo czy wszystko zwiazane z mlb tzn. -1.5pkt na zwycietswo druzyny underki overki i zwyciestwo pincherow..?
34 damian77 Forum VIP Wrzesień 16, 2005 #18 Tu Proszę Sie Zapisywać :!: 8) Koniecznie zapoznaj sie z Regulaminem Kliknij aby rozwinąć... pytanko typujemy tylko zwyciestwo czy wszystko zwiazane z mlb tzn. -1.5pkt na zwycietswo druzyny underki overki i zwyciestwo pincherow..? Kliknij aby rozwinąć... Wszystko zwiazane z MLB :wink:
Tu Proszę Sie Zapisywać :!: 8) Koniecznie zapoznaj sie z Regulaminem Kliknij aby rozwinąć... pytanko typujemy tylko zwyciestwo czy wszystko zwiazane z mlb tzn. -1.5pkt na zwycietswo druzyny underki overki i zwyciestwo pincherow..? Kliknij aby rozwinąć... Wszystko zwiazane z MLB :wink: