531 pablo92 Użytkownik Czerwiec 10, 2016 #121 Pablo92- Zapoznałem się z regulaminem, spełniam go i w pełni akceptuję. Nazwa drużyny: Łowcy Pucharu Europy
Pablo92- Zapoznałem się z regulaminem, spełniam go i w pełni akceptuję. Nazwa drużyny: Łowcy Pucharu Europy
243 stefanmks Użytkownik Czerwiec 11, 2016 #122 StefanMKS - Zapoznałem się z regulaminem, spełniam go i w pełni akceptuję. Nazwa drużyny: Ogorasy
17 szczypiorkowy Użytkownik Czerwiec 11, 2016 #123 Szczypiorkowy - Zapoznałem się z regulaminem, spełniam go i w pełni akceptuję. Nazwa drużyny: Brzeskie Młoty
Szczypiorkowy - Zapoznałem się z regulaminem, spełniam go i w pełni akceptuję. Nazwa drużyny: Brzeskie Młoty
D 0 dabu Użytkownik Czerwiec 11, 2016 #124 dabu - Zapoznałem się z regulaminem, spełniam go i w pełni akceptuję. Nazwa drużyny: Niezniszczalni23
dabu - Zapoznałem się z regulaminem, spełniam go i w pełni akceptuję. Nazwa drużyny: Niezniszczalni23
7 pioter447 Użytkownik Czerwiec 11, 2016 #125 pioter447 - Zapoznałem się z regulaminem, spełniam go i w pełni akceptuję. Nazwa drużyny: Warmianka Besia
pioter447 - Zapoznałem się z regulaminem, spełniam go i w pełni akceptuję. Nazwa drużyny: Warmianka Besia
120 dovolniak Użytkownik Czerwiec 13, 2016 #126 dovolniak - Zapoznałem się z regulaminem, spełniam go i w pełni akceptuję. Nazwa drużyny: Probably the best XI
dovolniak - Zapoznałem się z regulaminem, spełniam go i w pełni akceptuję. Nazwa drużyny: Probably the best XI