>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Zapinamy pasy i typujemy

Status
Zamknięty.
jamrozek 33K

jamrozek

Użytkownik
Witam Was! Jestem nową postacią na FB. Postanowiłem, że swoją przygodą z forum rozpocznę od tego wątku. Będę prezentował swoje typy i statystyki. Moja gra w dużej mierze opiera się na zakładach na żywo. Do typów będę dodawał komentarze z krótkimi analizami wyjaśniającymi moje typerskie decyzje.

A więc posługując się popularnym powiedzeniem: Zapisany pasy i... typujemy! Komentowanie innych użytkowników mile widziane.

Gram w: STS

jamrozek 33K

jamrozek

Użytkownik
Mecz: Brest vs Nicea
Zakład na żywo: 52 minuta

Typ: 1X - Brest nie przegra meczu
Kurs: 1.71

Stawka: 20 j
Ewentualna wygrana: 30 j
STS

Komentarz: 1 połowa była wyrównana. Nieca rozpoczyna drugą połowę grając w osłabieniu. Druga połowa to mecz do jednej bramki. Nicea broni się bardzo nisko i szybko oddaje piłkę. Trudno by dowieźli wynik grając w ten sposób.

Zakład przegrany
Strata: - 20 jednostek
Zakładów: 1

Ostatnia edycja:
jamrozek 33K

jamrozek

Użytkownik
Mecz: Kamerun vs Burkina Faso
Zakład na żywo: 69 minuta

Typ: 4 gol - Kamerun
Kurs: 2.95

Stawka: 10 j
Ewentualna wygrana: 25 j
STS

Komentarz: Kamerun wprowadził dwóch dobrych rezerwowych do ataku w momencie, gdy mają inicjatywą a Burkina Faso wydaje się być bezradne w tym meczu.

Zakład przegrany
Strata: -10 j.
Zakładów: 2
Suma: -30 j.

Ostatnia edycja:
jamrozek 33K

jamrozek

Użytkownik
Mecz: Etiopia vs Wyspy Zielonego Przylądka
Zakład na żywo: 7 minuta

Typ: Pierwszy gol Wyspy Ziel. Przyl.
Kurs: 1.80

Ewentualna wygrana: 35 j
STS

Komentarz: Duża przewaga gospodarzy od początku.

Zakład wygrany
Zysk: +10 j.
Zakładów: 3
Suma: -15 j.

Post automatycznie złączony:

Witam!
Przeczytaj regulamin zakazane jest podawanie.typów live
Od tego jest odpowiedni dzial
Witam Cię. Przyznam, że czytałęm regulamin, ale umkneło mi zdanie o typach live. Natomiast wiem, że taki dział istnieje, ale trzeba mieć napisanie co najmniej 50 postów. Więc istnieje na tym forum jakiekolwiek miejsce gdzie nowy użytkownik może pisać własne typy live?

Ostatnia edycja:
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Mecz: Etipia vs Wyspy Zielonego Przylądka
Zakład na żywo: 7 minuta

Typ: Pierwszy gol Wyspy Ziel. Przyl.
Kurs: 1.80

Ewentualna wygrana: 35 j
STS

Komentarz: Duża przewaga gospodarzy od początku.

Witam Cię. Przyznam, że czytałęm regulamin, ale umkneło mi zdanie o typach live. Natomiast wiem, że taki dział istnieje, ale trzeba mieć napisanie co najmniej 50 postów. Więc istnieje na tym forum jakiekolwiek miejsce gdzie nowy użytkownik może pisać własne typy live?
niestety nie, żeby podawać takie typy w dziale TnŻ trzeba spełnić warunki o których wspomniałeś

Jeżeli nie chcesz podawać tu typów PRE to temat do zamknięcia.

jamrozek 33K

jamrozek

Użytkownik
Temat do zamknięcia w takim razie. Czy mógłbym najwyżej go przenieść do Hyde Parku, gdzie w końcu można rozmawiać na dowolne tematy?

jamrozek 33K

jamrozek

Użytkownik
Mecz: Etiopia vs Wyspy Zielonego Przylądka
Zakład na żywo: 49 minuta

Typ: Drugi gol - Wyspy Ziel. Przyl.
Kurs: 1.85

Ewentualna wygrana: 33 j
STS

Komentarz: Goście grając w przewadze wyraźnie przeważają. Mecz toczy się na połowie przeciwników do 20 minuty spotkania.

jamrozek 33K

jamrozek

Użytkownik
Mecz: Ponferadina vs Zaragoza
Zakład na żywo: 59 minuta

Typ: 1
Kurs: 2.79

Stawka: 13 j
Ewentualna wygrana: 32 j
STS

Komentarz: Ponferadin jako ogólny faworyt tego meczu kreuje znacznie więcej sytuacji na boisku niż rywale. Z łatwością utrzymują się z piłką na połowie rywali.

Z tymi gośćmi i gospodarzami to trochę przesadziłeś bo Panowie kopią w Kamerunie
3 stuprocentowe okazje dla WZP po daniu typu. Gościom chyba bardziej zależy na bezpiecznym dowiezieniu wyniku do końca, choć często przejmują piłkę na połowie Etiopii.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom