>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

zamkniecie konta a ponowne otwarcie w tym samym buku?

czarodz1ej 256

czarodz1ej

Użytkownik
rozliczyli mi blednie kupon ale na moja korzysc, zdazylem wyplacic, ale poprawili kupon i teraz mam ujemny balans, na czacie mi pwoiedzieli ze nie wyzeruja mi konta wiec przyszlo mi do glowy zamkniecie konta i ponowne jego otwarcie.
PS. z tego co wiem bet365 oraz bwin zeruja konto w przypadku ich blednego rozliczenia, ten niechce

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
heh no kolego, jak ci nie chcieli wyzerować konta to w tej sytuacji sam im dajesz okazje do wyrównania rachunku
najpóźniej przy wypłacie połapią się że masz drugie konto i wiesz co potem
no ale jak chcesz to próbuj, mówie tylko co bym zrobił na ich miejscu ;)

vader 2,8K

vader

Forum VIP
rozliczyli mi blednie kupon ale na moja korzysc, zdazylem wyplacic, ale poprawili kupon i teraz mam ujemny balans, na czacie mi pwoiedzieli ze nie wyzeruja mi konta wiec przyszlo mi do glowy zamkniecie konta i ponowne jego otwarcie.
PS. z tego co wiem bet365 oraz bwin zeruja konto w przypadku ich blednego rozliczenia, ten niechce
Wyzerują Ci konto jak masz debet kilkadziesiąt złotych oraz generalnie konto masz na minusie.
Nie wiem o jaką kwotę chodzi. Ale kwota 1000 i więcej debetu nie zostanie wyzerowana, zwłaszcza jak ich dobrze ograłeś (dodatni bilans konta).

Do góry Bottom