>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

zamierzam wplacic 3k na konto buka ale ktorego wybrac aby mnie nic przykrego nie spot

Status
Zamknięty.
pigularz77 47

pigularz77

Użytkownik
zamierzam wplacic 3k na konto buka ale ktorego wybrac aby mnie nic przykrego nie spotkało...
mam obrany juz system zamierzam grac miesiecznie ze skutecznoscia 5-20 % co po testach wiem ze jest bardzo mozliwe do osiagniecia.
Tylko nie wiem ktorego buka wybrac bo o kazdym slysze jakies przypadki blokowania kont itp
Prosze o pomoc.
Najbezpieczniejszy bylby naziemny ale 10% w dluzszej persepektywie to beda spore pieniadze;)
Pozdro

martinho19 8,4K

martinho19

Użytkownik
Jak dopiero zaczynasz przygode z bukmacherka to doradze ci: nie wplacaj takiej sumy bo i tak ja przegrasz. Poza tym zaden system nie zagwarantuje ci super zarobkow.

bonk87 15

bonk87

Użytkownik
Ja polecam bet365. Bardzo dobra oferta, świetny live, szybko rozliczają, nie nakładają limitów, nie robią innych numerów i przy dużym obrocie dostajesz freebety. Wypłaty w kilka godzin, nawet po kilka dziennie. Gram od lat i wad nie widzę.
A co do bwin i bet-at-home - moim zdaniem 2 najgorsze spośród dostępnych. Bwin owszem, dobra oferta, ale ciągle robią jakieś numery, które normalnych ludzi zniechęcają, do tego niskie kursy, a bah ma chyba najniższe kursy w sieci i dramatycznie słabą ofertę.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
zamierzam wplacic 3k na konto buka ale ktorego wybrac aby mnie nic przykrego nie spotkało...
mam obrany juz system zamierzam grac miesiecznie ze skutecznoscia 5-20 % co po testach wiem ze jest bardzo mozliwe do osiagniecia.
Tylko nie wiem ktorego buka wybrac bo o kazdym slysze jakies przypadki blokowania kont itp
Prosze o pomoc.
Najbezpieczniejszy bylby naziemny ale 10% w dluzszej persepektywie to beda spore pieniadze;)
Pozdro
Ok. Chcesz zacząć od 3 tysięcy...
sporo ale jeśli jesteś tego świadomy i nie jest to duża część Twojego &quot;domowego budżetu&quot; to rób co chcesz ????
Temat Najlepszy bukmacher internetowy powinien Ci wystarczyć.
Tam wiele osób dokładnie opisało większość z dostępnych w sieci buków.
Przy takich funduszach warto pomyśleć o podzieleniu tej kwoty na więcej niż jednego buka. Wyższe kursy, mniej kłopotów a i obawy o utraty całej kasy nie będzie ????
Poczytaj wspomniany temat i dokładnie go przeanalizuj uwzględniając planowaną strategię gry. Jeśli zamierzasz grać na live - nie możesz ominać bet365. Jeśli przed meczem i nie potrzebujesz wielu handicapów a głównie 1x2 to musisz założyć w PinnacleSports.

Temat zamykam bo nie ma potrzeby PO RAZ KOLEJNY tego omawiać.
BIWIN,BAH co jeszcze oprócz tego &gt;&gt;??:cool:
Prosiłbym o zabieranie głosy tam gdzie ma się coś mądrego do powiedzenia.
Taka rada na przyszłość

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom