Bez kitu, piszą trolle. To państwo zaczyna być skrajnie lewicowe. Idziemy w stronę lewactwa i komuny. Państwo już tylko daje te +500 +mieszkania +300 , kwota wolna od podatku stoi od 10 lat na 3000 zł co taka
Estonia ma 26000zl . U mnie w miescie po 22 to strach wychodzic po 22 na ulice bo Cię niebiescy 3 razy rrutynowo zatrzymają. Nasi ojcowie nie byli tak sprawdzani w stanie wojennym.Pieniądz z gospodarczego punktu widzenia nie krąży zdrowo. Nie ma zdrowego obrotu i będzie gorzej.
Opodatkowanie wzrasta z roku na rok. Pamiętam jak VAT z 22 na 23 % miał być tylko chwilowo na rok i co? Znowu idą podwyżki Vatu na zdrową żywność i soki bo to się opłaca. Ciemny lud wierzy i fakt, że w PL - teoretycznie demokratycznym państwie nie można normalnie zagrać sobie w Pokera czy zagrać w Buku zagranicznym to jest kpina. Przecież taki STS czy inne pseudo buki PL to maszynka na frajerów. Nie ma co poroporówn gówna do twarogu. To tak jakby zabrać człowiekowi nowe BMW i kazać jeździć starym polonezem gdyż to jest PL . Unia to następny psudo wytwór który reguluje czy deroguje tylko to co chce i plan jest jeden.
Polska stanowi tylko marionetkę na mapie Europy .
Ja proponuję zrobić jak ja - usunąc wszystkie pseudo buki - jak zaczną nas traktować poważnie to wrocimy