Ludzie, to jakaś paranoja. Z Korbela taktyk jak z koziej dupy trąba. Jak do 15. biegu można dać 1-ligowego Musielaka z 7 pkt. zamiast Woryny, który miał tych punktów 9. Jak zobaczyłem skład ostatniego biegu powiedziałem do taty z którym oglądałem mecz telewizyjny, że Musielak przywiezie 0. I tak się stało. Nie piszę tego żeby zrobić z siebie eksperta, bo mój zakład nie wszedł i nie ma tu żadnego wytłumaczenia. OK, skład 15. biegu był mocny a Musielak do końca walczył z Woffindenem, ale jestem pewny, że gdyby tu pojechał Woryna, to Rybnik wygrałby ten mecz. A tak, przy wygranej Grudziądza, pora powoli gasić światła na Gliwickiej, bo ROW leci na pysk do 1-ligi i jest mi z tym smutno, bo znowu wygrywa stolik, a nie sport. Oczywiście nie bronię Łaguty, bo to bandyta i na pewno wiedział w co się pakuje. Zbyt dużo rosyjskich sportowców brało to przez przypadek. Ale nie podoba mi się to, że Rybnik, który miał pewne utrzymanie, prawdopodobnie zleci z ligi, a takie leszcze jak GKM i CKM się utrzymają. Dobra, nie rozwodzę się bardziej, na dyskusje jest inny temat.
Przepraszam tych co pograli za mną over Woryny i przegrali pieniądze. Wydawało mi się, że to dobry typ bo wszystko wskazywało na over.