coolmen7
Użytkownik
Sam napisałeś inauguracja sezonu w tym mieście by później powiedzieć, że zawodzą Lee czy Kuciapa, ale to na wyjazdach widziałeś ich tylko, u siebie będzie pewnie lepiej. Do tego Walasek - Batchelor to dla mnie nie do grania, Walasek dwu cyfrówkę wykręci, a Batchelor jest pod formą i to jego słabsze występy spowodowały, że Unia mimo wygranych nie zachwycała.Większość postów dotyczy meczu w Częstochowie a przecież dziś o 19:30 mamy mecz w Rzeszowie -inaugurację sezonu w tym mieście , przeciwnikami Marmy będzie drużyna srebrnych medalistów poprzedniego sezonu Unia Leszno . Goście wygrali dwa poprzednie mecze , ale stylem nie zachwycili wygrane (49-41) z Włókniarzem i (52-38) ze Spartą na swoim torze nie powalają na kolana , ale młody perspektywiczny skład pozwala wierzyć , że z każdym meczem będzie coraz lepiej , a dziś zwycięstwo na wyjździe z Marmą tylko to potwierdzi.
Skład Leszna bardzo wyrównany , mocna juniorka i Hampel z Pavlicem dadzą radę wygrać to spotkanie ok 10 punktami .
W drużynie Marmy tylko Crump , Walasek i długo długo nic /zawodzi Lee i Kuciapa/
moje typy na ten mecz :
PGE Marma Rzeszow - Unia Leszno H(0.5 - 0) 1,80 Tobet
G.Walasek-T.Batchelor(+3) 1.80 Milenium
G.Walasek - J.Hampel 1,60 Betsafe
Dla mnie mecz na styk.