wojcirej
Użytkownik
Nie taniej będzie netbook?Laptop do zwykłego przeglądania internetu + jakieś filmy.
Coś znajdę za 1500 żeby się nie grzał i jako tako podziałał? ????
Nie taniej będzie netbook?Laptop do zwykłego przeglądania internetu + jakieś filmy.
Laptop do zwykłego przeglądania internetu + jakieś filmy.
Ja generalnie polecam Dell'a. Przede wszystkim ze względu na ciekawą opcję gwarancji NBD - Nex Business Day, czyli naprawa w domu klienta w następnym dniu roboczym po zgłoszeniu usterki.
Ten z prockiem i3, jeśli Laptop do pracy/szkoły to ten procesor jak najbardziej szybki i wydajny.Jest cos godnego uwagi? Czy szukac dalej? Nie ukrywam, ze sugerowalem sie tym, ze je najwiecej osob kupuje.
W sumie fakt, windowsa zawsze mozna dokupic. Tymbardziej, ze wszedzie wciskaja ta 8 a ja do niej nie jestem zbytnio przekonany. Ale teraz jezcze jedno pytanie, jak kiedys kupowalem lapka to wlasnie z systemem (win 7). Nalepke z kodem z tylu mam to mozna go ponowie wykorzystac czy jak to dziala? Jednorazowe to to chyba nie powinno byc.Ten z prockiem i3, jeśli Laptop do pracy/szkoły to ten procesor jak najbardziej szybki i wydajny.
Nie baw się czasem w jakieś AMD czy Celeron, to już przeszłość.
Co do reszty to standard w tej cenie czyli 4gb ramu, dysk twardy 0,5TB, zintegrowana karta graf. itp.
I ze swojego doświadczenia radziłbym nie kupować z systemem bo jest w nim już pełno śmieci producenta, które tylko spowalniają procesor.
Ciężko chyba będzie to połączyć, bo kiedy brat kupował lapka (jakoś w marcu) to z tego co pamiętam podświetlaną klawiaturę przede wszystkim proponuje Lenovo w swoich produktach. Z innych firm to chyba tylko jakieś wyjątki małe były z tego co pamiętam. No chyba że z tej droższej półki ???? A z tą podświetlaną klawiaturą to z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że jest dość przydatna ale jak działa się na niej kilkanaście minut. Później jednak męczy oczy i lepiej pracować z zapalonym światłem, jeśli siedzi się dłużej. Takie moje odczucia ????- często działam w nocy to wymóg to klawiatura podświetlana.
- NIE Lenovo - nie przepadam za tą firmą.