MamPantofelki se kup
Moim zdaniem air maxy to największe ścierwo, jakie nike wydało. Ale dużo ludzi lansuję się w tym i owym i tym.. wansy?
Air Maxy strasznie wygodne, a i pasują praktycznie do wszystkiego.Moim zdaniem air maxy to największe ścierwo, jakie nike wydało. Ale dużo ludzi lansuję się w tym i owym i tym..
ed: Dzięki chłopaki za pomoc.. Nikt nie chcę się przyznać! Chodzicie w skejtowskich dżinsach?
Od tych plastikowych Maxów za 200 zł to bełtać mi się chce. Rozumiem, że każdy chce mieć Air Maxy teraz, no ale bez jaj, jak się nie ma tych 500 zł to lepiej poczekać i odłożyć a nie kupować takie g..no.
najlepsza kolorystyka AM 90 Infrared , szkoda że nei do dostania normalnie a na ebay 2x drożej od retailu.
Po ch..j obrażasz wszystkich fanów Barcelony?Cóż, RickyFCB, koleś z koszulką Barcy w avatarze - Barca = gejoza.
Jest miliony innych spodni w których da się normalnie pomykać po mieście. I nie, nie są to dzwony.
Przecież te *maxy* które wrzuciłem kosztują około 500 złotych. Taniej ich nie kupisz.Od tych plastikowych Maxów za 200 zł to bełtać mi się chce. Rozumiem, że każdy chce mieć Air Maxy teraz, no ale bez jaj, jak się nie ma tych 500 zł to lepiej poczekać i odłożyć a nie kupować takie g..no.
Polecam Sam mam podobne tylko brązowe.
za 500 to brałbym z pocałowaniem ręki taniej niż 800/900 teraz nei wyrwiesz , chyba że mowisz o Nike Air Max 90 Infrared OG Vintage to za 500 do dostaniaPrzecież te *maxy* które wrzuciłem kosztują około 500 złotych. Taniej ich nie kupisz.