>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zakochany typuje !

K 4

kochampysie

Użytkownik
Drugie podejście do gry all inem:
http://www.miniwebtool.com/geometric-sequence-calculator/?a1=200&amp;amp;r=1.1&amp;amp;n=20
Tak jak widać, stawka 200j, kurs jaki zamierzam grać to 1.10, po dwudziestu udanych typach osiągnę swój cel który wynosi 1200j. W grze już pierwsze zdarzenie:
Hapoel Herzliya vs Hapoel Beit Shean under 4,5. Mecz ten nie będzie brany pod uwagę, dlatego zadanie do wykonania to trafienie 19 meczy.
Zakaz komentowania, uwagi proszę składać na PW

K 4

kochampysie

Użytkownik
Wisla Krakow v Gornik Zabrze Typ Over 0,5
✅
Po 17 trafionych pod rząd typach kończę ten maraton. Jestem bardzo zadowolony z przebiegu gry, nie sądziłem iż wystarczy mi czasu w ten weekend, a jednak- udało się. Z początkowych 200j jakie posiadałem, na chwilę obecną dysponuję 1100j(celem było 1200j- może innym razem).
Puki co leci wypłata 900j, a za pozostałe 200j będę grał w sposób zbytnio nie odbiegający od ostatnich typów, tj. niskie kursy, all in, undery/overy oraz sporadycznie tenis. W tygodniu ze względu na internet tylko i wyłącznie w telefonie nie będę odwiedzał forum. W przyszłą niedzielę napiszę jak potoczyły się losy moich kolejnych 200j.
Pozdrawiam

K 4

kochampysie

Użytkownik
Lecimy z kolejnym maratonem...celem jest trafienie 10 typów, którymi będą overy i undery w piłce nożnej.
1.
Brommapojkarna v Varnamo
Typ: Over 0,5

Do góry Bottom