Witam ???? Dawno sie nie odzywalem :_) chcialem sie troszke pochwalic. Wczoraj wpadłem dosłownie na minute obstawic kilka spotkan i spojrzałem na tablice z wynikami piłki nożnej. zuwazyłem ze było 5x remis 0-0 pozniej 1-2 i znowu remis 0-0. Wiec pomyslalem przez ostatnie 10 spotkan nie padło wiecej niz 3 bramki.
Akurat napatoczył się mecz
Dania-
Anglia kurs na Danie 3.2 na Anglie 2.0
Postanowiłem zaryzykowac i zagrałem na danie 6 wyników i 3 na Anglie. I tak obstawiłem za 10 zl wyniki 2-0,2-1,3-0,3-1 i 4-0 dla Dani oraz 0-3,1-3 i 0-4 dla Angli
Akcja idzie w lewa strone. mysle juz nie ma szans na wieksza wygrana gdyz szansa ze padna 4 gole przy 1 akcji na lewa strone jest mniejsza niz 1%
Juz wyrzuciłem kupon i co widze...... karny i gol!!!!! Tak gol na lewa strone przy 1 akcji. wiedzialem juz ze bedzie 4-0 ???? i oczywiscie tak bylo
Kurs na 4-0 dla dani wynosił 79.70
zagrałem na te 9 wynikow za 10 zl. wygrana wyniosla 87.67 ;] Gdybym zagrał chociaz za 2 zl wygrana byla by w granicach 150zl :d
jak widac czasami wystarczy przeanalizowac ostatnie wyniki i zagrac...najlepiej grac na nie faworyta ????
Ciekawostka ???? Nastepny mecz kurs 1.8 i 100% wynik 0-1 ???? oczywiscie trafiony ???? ale to juz inna historia
polecam granie na zywo i dzielenie sie swoimi wygranymi i przemysleniami!!!!
Razem ogramy buka!!!!!!