>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zaklady Poboczne na Euro

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Mam nadzieje ze to jest dobre miejsce na taki temat:
Otoz przegladajac oferte bet-at-home jako ze jest bonus i wiekszosc z nas bedize go musiala obrocic postanowilem przegladnac oferte na zaklady poboczne i znalazlem kilka i jestem ciekaw co o nich myslicie? ????
No wiec tak:
Ile czerwonych kartek będzie w całym turnieju (regularny czas gry)?
Długoterminowy - Typ: Więcej niż 7,5 2.10
Dlaczego taki typ moze wejsc? Otoz sedziowie beda bardziej kartkowali graczy jako ze dostali rozkaz z gory, i nawet jak nie bedzie brutalnych fauli to 2zolte mozna dostac co tez rowna sie czerwona chyba?
Pozatym w dalszej fazie czyli play-offach beda wiadomo nerwy i mam taka nadzieje ze niektorzy nie wytrzymaja cisnien i jakies awantury beda.
Co o tym typie sadzicie?
Kolejnym typkiem (ktory bycmoze jest strzalem) jest:
Czy numer koszulki strzelca pierwszej bramki na Euro będzie przysty czy nieparzysty (regularny czas gry)?
Długoterminowy - Typ: nieparzysty 1.80

Pierwszy mecz Szwajcaria - Czechy. Z tego co patrzylem potencjalni zawodnicy co moga strzelic maja wlasnie nieparzyste, ale jak wiadomo moze byc roznie. Jezeli gol by tam nie padl, drugi mecz to Portugalia - Turcja i tutaj podobnie jak w pierwszy meczu, potencjalni strzelcy numery nieparzyste. A watpie zeby w pierwszym dniu nie padla zadna bramka wiec nie patrze nawet na dalsze mecze. Co myslicie?

Która drużyna zdobędzie w fazie grupowej więcej bramek?
Długoterminowy - Typ: Szwajcaria 1,60

In welchem Land werden bei den Spielen der EURO mehr Tore erzielt (Penaltyschießen nach Verlängerung und Eigentore zählen nicht)?
Długoterminowy - Typ: Szwajcaria 2,10

Jak dla mnie Szwajcaria jest zespolem lepszym od Austri i jak dla mnie w naszej grupie austria duzo nie zdziala, natomiast w przypadku grupy A w ktorej gra Szwajcaria sprawia zostaje otwarta ????
Moj niemiecki nie jest dobry na tyle zeby byc pewnym, ale chyba to jest H2H zwykle kto lepsze miejsce zajmie?
Co o tych typkach sadzicie?
Macie moze jakies swoje znalezione?
zapraszam do dyskusji i komentowania
ps jak zle trafilem z dzialem, to niech mod przeniesie temat w inne miejsce

typper 2

typper

Użytkownik
Kolejnym typkiem (ktory bycmoze jest strzalem) jest:

Czy numer koszulki strzelca pierwszej bramki na Euro będzie przysty czy nieparzysty (regularny czas gry)?
Długoterminowy - Typ: nieparzysty 1.80
Czysta loteria i szkoda kasy, bo równie dobrze mogę totka wysłać. Max postawiłbym z 20zł dla zabawy albo emocji. Lepiej wyszukiwać typy, w których liczą się umiejętności piłkarzy, a nie szczęcie - takie moje zdanie. Temat ogólnie wporzo, bo sporo buków oferuje mnóstwo tego typu zakładów i czasem można coś ciekawego wyłowić, ja się skłaniam do tego:

Hiszpania wygra grupę - TAK - 1.85

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Czysta loteria i szkoda kasy, bo równie dobrze mogę totka wysłać. Max postawiłbym z 20zł dla zabawy albo emocji. Lepiej wyszukiwać typy, w których liczą się umiejętności piłkarzy, a nie szczęcie - takie moje zdanie. Temat ogólnie wporzo, bo sporo buków oferuje mnóstwo tego typu zakładów i czasem można coś ciekawego wyłowić, ja się skłaniam do tego:
Hiszpania wygra grupę - TAK - 1.85
No niby tak 50 na 50, ale jakby patrzec na potencjalnych strzelcow to szansa rosnie :p 51-49 albo i wiecej ????
A co do typu na Hiszpanie - to sam bede to grac tez:spokodfhgfh:
Wpisalem typ taki, bo mi wpadl w oko i jestem ciekaw co inni sadza na ten temat ????

piotrex007 314,8K

piotrex007

Użytkownik
Ja napisze taka propozycje:
tóre dwie drużyny zakwalifikują się do ćwierćfinału (grupa A)?
Portugalia i Szwajcaria - 3,50
Nie ma co ukrywac - Portugalia raczej pewna wyjscia z grupy. Szwajcaria - gospodarz i to slowo wszystko wyjasnia ???? Jesli ktorys z gospodarzy ma wyjsc z grupy to wlasnie Szwajcarai z grupy A ????
A temat bardzo ciekawy xD
Pozdrawiam

cavior 85

cavior

Użytkownik
Bardzo ciekawy zaklad oferuje toto-mix, mianowicie na kazdy mecz wystawili oferte liczba zmian over 4,5 po kursie 1,32. Jako ciekawostke podam ze na poprzednich mistrzostwach europy w 24 meczach grupowych w kazdym bylo conajmniej 5 zmian, a w 21 nawet 6... Po zsumowaniu wszystkich meczow pierwszej rundy wychodzi calkiem ladne AKO z duuuzym prawdopodobienstwem..

dostalem info od kolegi ze kurs spadl juz do 1,25 i nie mozna laczyc, jedynie single..
Ktos sie pospieszyl tak jak ja to wczoraj to zlapal.

karollo03 3

karollo03

Użytkownik
A ja mam pytanie w związku z sts-em...są zakłady na kto lepszy w klasyfikacji końcowej i nie wiem np jak to złapac bo np jezeli niemcy i włosi odpadną w półfinałach to co wtedy...ciekawe tez jak obie przegrają 2-0 itp itd...wie ktoś co z tym zrobic ?

karollo03 3

karollo03

Użytkownik
No własnie nie wiem tym bardziej że np jak mamy który lepszy zawodnik to nie jest wyjaśnione,kiedyś pisało ...teraz ni ehcce im się widac

pablozks 4

pablozks

Użytkownik
Bardzo ciekawy zakład zaproponował nam Interwetten. Otóż:
Posesja piłki
Która drużyna ma większą posesje piłki? Przy 50:50 zostaną zakłady z kursem 1.0 ocenione
Niemcy 1,05
Polska 6,00
Jak dla mnie bardzo dobry typ tutaj po takim kursie na Polskę. Polacy jak mówił nasz trener &quot;Don Leo&quot; w tym meczu zagrają ofensywnie i myślę, że to oni będą mieć większe posiadanie piłki i częściej będzie ona grana przy bramce Niemiec.

grzesio 110,1K

grzesio

Forum VIP
Nie.
Portugalii akurat kibicuje , od kilku lat.
Ale 4 lata teamu CR7 jakos duzo nie sztrzelil , 2 lata temu - 1 z karnego.
Torres moim zdaniem zostanie , a nie pseudo-napastnik Klozet

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik

Dlaczego taki typ moze wejsc? Otoz sedziowie beda bardziej kartkowali graczy jako ze dostali rozkaz z gory, i nawet jak nie bedzie brutalnych fauli to 2zolte mozna dostac co tez rowna sie czerwona chyba?
Pozatym w dalszej fazie czyli play-offach beda wiadomo nerwy i mam taka nadzieje ze niektorzy nie wytrzymaja cisnien i jakies awantury beda.
Co o tym typie sadzicie?
bardzo dobry typ-myślę, że spokojnie powinien wejść. Zawsze na jakiejś wielkiej imprezie jest bardzo &#39;czerwony&#39; mecz, gdzie wylatuje z boiska po 3-4 ( na ostatnim mundialu w meczu Portugalia-Holandia wyleciało po dwóch z obydwu stron, na euro 2004 też był chyba jakiś taki mecz) i taki mecz by właściwie wszystko załatwił, bo w pozostałych meczach zawsze te parę karteczek dojdzie.

makaveli23 1,5M

makaveli23

Użytkownik
to jest dobre, Turcja i Holandia w 80% Ci zapewnia wejscie tego typku ;) :-D

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Bardzo sie ciesze ze temat dobry :] I typek na kartki sie podoba ????
Co do tego kto krolem strzelcow, Hiszpania powinna dalej dojsc od Portugali i podobnie jak Grzesio uwazam ze Cr7 nie zdobedzie krola strzelcow, predzej wlasnie u graczy hiszpani ich szukac ;)

Przegladalem oferte, ale na zolte kartki typku nie ma, a szkoda moze w pojedynczych spotkaniach bedzie mozna obstawiac, bo tez w niektorych meczach powinno byc sporo ????

Do góry Bottom