jasiek09
Użytkownik
wiem ze nie ma zadnego skutecznego 100% systemu ale mysle sobie zeby zaczac grac w taki sposob, wybieram mecz na pilke nozna ktorego live bedzie pokazywany i gram na over2.5 gola po kursie okolo 1.85, jesli caly czas wynik sie utrzymuje 0-0 no to przegrywam oczywiscie ale ja chce czekac na to az ktoras z druzyn strzeli pierwsza bramke, przed chwila w jakims meczu padla bramka w pierwszej polowie i kurs na under jest juz ponad 2, no nic czekam jeszcze troche jest 55 minuta i pada ddrugi gol, teraz od razu gram na under po kursie 4, stawiajac 100j na kurs 1.85 mam do wygrania 185j. gram na live 47j na under o kursie 4 i mam do wygrania okolo 188j. jakby mecz sie nie skonczyl bede do przodu niecale 40j. no wiec pytanie czy buk na to pozwala zeby tak grac bo przeciez moglo mi sie cos odmienic widzac mecz i chce zagrac teraz na odwrot. policza to jako przeciwstawne zaklady? chodzi o to zeby dac kontre tuz po strzelonym golu a czy do bedzie pierwszy czy drugi gol to zalezy od tego ile kto chce zarobic i ile mamy nerwow
po strzleonymn golu kurs na under byl 4 teraz po 12 minutach jest juz 2.70. co o tym myslicie ?