>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

zaklady na live

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
wiem ze nie ma zadnego skutecznego 100% systemu ale mysle sobie zeby zaczac grac w taki sposob, wybieram mecz na pilke nozna ktorego live bedzie pokazywany i gram na over2.5 gola po kursie okolo 1.85, jesli caly czas wynik sie utrzymuje 0-0 no to przegrywam oczywiscie ale ja chce czekac na to az ktoras z druzyn strzeli pierwsza bramke, przed chwila w jakims meczu padla bramka w pierwszej polowie i kurs na under jest juz ponad 2, no nic czekam jeszcze troche jest 55 minuta i pada ddrugi gol, teraz od razu gram na under po kursie 4, stawiajac 100j na kurs 1.85 mam do wygrania 185j. gram na live 47j na under o kursie 4 i mam do wygrania okolo 188j. jakby mecz sie nie skonczyl bede do przodu niecale 40j. no wiec pytanie czy buk na to pozwala zeby tak grac bo przeciez moglo mi sie cos odmienic widzac mecz i chce zagrac teraz na odwrot. policza to jako przeciwstawne zaklady? chodzi o to zeby dac kontre tuz po strzelonym golu a czy do bedzie pierwszy czy drugi gol to zalezy od tego ile kto chce zarobic i ile mamy nerwow:p po strzleonymn golu kurs na under byl 4 teraz po 12 minutach jest juz 2.70. co o tym myslicie ?

dukat 7

dukat

Użytkownik
Tak buk pozwala na takę grę. Jest to nic innego jak granie tzw Green Booka ( tak to się nazywa w Bet Fair). Z tym, że nie masz tutaj 100% pewności na wygraną, tak, jak napisałeś. Wielu ludzi gra podobnie, na BF, z tym, że obstawiają przed meczem, że nie będzie remisu, a po strzeleniu pierwszej bramki grają na remis. Wg mnie trudno to nazwać systemem, ale jakby nie było jest to jakaś metoda na grę.

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
no to trzeba to bedzie przetestowac jak to jest naprawde,system to to nie jest ale zawsze jakis tam sposob na gre tak. hmm tak jeszcze mysle o tym sposobie ktory przytoczyles ale na to ze nie bedzie remisu jest kurs okolo 1.25 zawsze, a zeby wogole wyjsc na zero trzeba zagrac po kursie conajmniej 5 w tym wypadku na remis.jaki jest srednio kurs na remis po strzeleniu pierwszej bramki?

dukat 7

dukat

Użytkownik
no to trzeba to bedzie przetestowac jak to jest naprawde,system to to nie jest ale zawsze jakis tam sposob na gre tak. hmm tak jeszcze mysle o tym sposobie ktory przytoczyles ale na to ze nie bedzie remisu jest kurs okolo 1.25 zawsze, a zeby wogole wyjsc na zero trzeba zagrac po kursie conajmniej 5 w tym wypadku na remis.jaki jest srednio kurs na remis po strzeleniu pierwszej bramki?
To co opisałem opłaca się najbardziej grać na Betfair. Tam możesz zarówno obstawiać jak u normalnego buka, jak i wystawiać własne kursy. I wtedy przed meczem wystawiasz kurs na remis (tj grasz tak, że wygrywasz, jak nie będzie remisu) a po 1 bramce stawiasz normalnie na remis. Poczytaj sobie o BF na forum, lub na ich stronce to lepiej zrozumiesz, o co mi chodzi. Wielu ludzi gra podobnie, i jedni odnoszą duże zyski, a inni dużo tracą. Wszystko zależy od wyboru odpowiedniego meczu.

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
pozostane narazie przy tej metodzie, o betfair czytalem i mniej wiecej wiem ocb

TEST
GAIS- IFK Göteborg
over 2.5- kurs 1.85. buk bwin.
stawka 100zl. ew 185zl

niestety nie bylo mnie gdy padl pierwszy gol i nie wiem dokladnie jaki byl kurs ale padl gol w 2 minucie a teraz jest juz 13 i kurs jest 2.55 wiec bylbym juz na plusie. czekam na drugiego gola. drugi gol nie padl, mecz wyrwany bez zadnej analizy. wniosek trzeba grac po pierszym golu kontre i cieszyc sie z tego co jest ???? chociaz najbardziej mysle ze ten sposob zda egzamin w lidze wloskeij hiszpanskiej niemieckiej i angielskiej.

A 52

androlo

Użytkownik
pozostane narazie przy tej metodzie, o betfair czytalem i mniej wiecej wiem ocb

TEST
GAIS- IFK Göteborg
over 2.5- kurs 1.85. buk bwin.
stawka 100zl. ew 185zl

niestety nie bylo mnie gdy padl pierwszy gol i nie wiem dokladnie jaki byl kurs ale padl gol w 2 minucie a teraz jest juz 13 i kurs jest 2.55 wiec bylbym juz na plusie. czekam na drugiego gola. drugi gol nie padl, mecz wyrwany bez zadnej analizy. wniosek trzeba grac po pierszym golu kontre i cieszyc sie z tego co jest ???? chociaz najbardziej mysle ze ten sposob zda egzamin w lidze wloskeij hiszpanskiej niemieckiej i angielskiej.
i nadal to testujesz?

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
tak ale juz nie wpisuje na forum , zaczne niedlugo testowac naprawde tylko musze wplacic kaske, np w meczu legii z belchatowem kurs na over bylo kolo 2 a po dwoch bramkch ktore pady wpierwszej polowie byl juz na under ponad 6

A 52

androlo

Użytkownik
tak ale juz nie wpisuje na forum , zaczne niedlugo testowac naprawde tylko musze wplacic kaske, np w meczu legii z belchatowem kurs na over bylo kolo 2 a po dwoch bramkch ktore pady wpierwszej polowie byl juz na under ponad 6

mozemy pogadac na gg
9962462

dannyffm 0

dannyffm

Użytkownik

witam,
mam pytanko-jakwychodzi to granie na Live?????
pozdro dannyffm

Do góry Bottom