>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Zakaład LIVE ...na stadionie

D 0

ddd

Użytkownik
Czytałem na stronie bwin, że mają coś takiego jak one click, ale z tego co piszesz rozumiem, że po kliknięciu i tak zakład zostanie zatwierdzony po kilku sekundach i jeżeli w tym czasie padnie bramka, to zakład nie zostanie obstawiony. Czy tak mam to rozumieć.

W 1

wasser86

Użytkownik
Witam!! Nie polecam takiego grania, a wręcz przeciwnie odradzam!!!! Bukmacher nie jest głupi. Ja próbowałem grać w ten sposób początkowo coś tam mi się udało ugrać, ale później dostałem wiadomość od buka, że jestem oszustem i zablokowali mi konto oraz przekazali moją sprawę do międzynarodowej organizacji I.B.A.S i mam teraz mnóstwo problemów ???? , a szczerze powiedziawszy grając tak udało mi się ugrać raptem 500zł, zresztą sprawa już nie jest aktualna, gdyż w ten proceder można było się bawić 2 lata temu, teraz nawet jeślibyśmy stawiali to od razu każdy buk blokuje kurs i jesteśmy tylko monitorowani przez niego a następnie piętnowani, czyli nic nie wygramy, możemy stracić i co najgorsze grabimy sobie i stwarzamy problemy u buka, także jeszcze raz NIE WARTO. Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +1
byku1705 547

byku1705

Użytkownik
Widze ze kolega wyzej wystraszyl wszystkich ???? Ja powiem tak... mozna tak zarobic, ale mozna i stracic jak to w bukmacherce ???? Jest taka mozliwosc gdy mamy czas nawet do 15 sekund.... Spotkalem sie z przypadkiem z PD gdzie oferta nie byla zablokowana przez jakas 1minute. Podstawa takiego grania jest brak zweryfikowanego konta... Inaczej lepiej nie probowac bo jest to zwykle oszustwo nazywajac rzecz po imieniu. Najszybsze transmisje ciekawych rzeczy sa w bet365 to na ich podstawie mozna obserwowac innych bukow... Poza tym mysle ze trzeba sie zmiescic w 10 sekundach obstawiajac cos takiego jezeli zdarzenie nie jest jeszcze zablokowane... Im szybciej tym lepiej jak postawicie po 30sekundach to na bank zostanie anulowany a jak zrobicie tak raz czy dwa to zostaniecie prawdopodobnie przeswietleni.... Proponuje tez grac cos takiego w ukladzie 2 wygrane jedna przegrana... bez szalenstw i wyplacac regularnie kase zeby bylo tylko na nastepne obstawienie.... Osobiscie mysle ze najlepiej zagrac cos takiego raz w miesiacu.... W sumie nieraz jest tak ze uda wam sie tylko raz w miesiacu.... Powiem szczerze ze stosujac sie do pewnych regul mozna tak zarabiac. Kolega wyzej myli sie piszac ze sprawa jest nieaktualna... Ja do tej sprawy planuje wrocic od nowego sezonu. Pozdrawaim

0 0

07misiu

Użytkownik
hej. Ja musze sie zgodzic z &quot;wasserem86&quot; bo wczesniej mozna bylo cos tam ugrac a teraz juz niestety nie da rady. Mi buk zablokowal konto za obstawianie niezgodne z regulaminem. Tzn za &quot; obstawianie po czasie zakładu &quot; i niestety stracilem swoja wygrana i swoje wplacone pieniadze na buku; / tak wiec u buka wyswietal sie inforamcja o ktorej zawarty zostal zaklad a o ktorej zmienia sie wynik spotkania. Takie zaklady mozna bylo zawierac z jakis rok temu gdzie buki nie mieli pojecia co sie dzieje:pP teraz juz nie da sie tak grac a jak juz gdzes sie uda to oni sa wyczuleni na taka latwa wygrana i zaraz blokuja konto!!!;/ Mysle ze nie ma sensu sie bawic w takie zeczy. Pozdrawiam

marian78 20

marian78

Użytkownik
moim zdaniem poważny buk nie będzie nic blokował nikomu
i dlatego gra na opóźnienia w bet365 raczej nic nikomu nie zrobi - przy wygranych kwotach rzędu kilkaset złotych
w bet365 sa tak dobre transmisje, że o opóźnienia ciężko, a nawet sam buk kusi stawaniem czegos takiego poprzez natychmiastowe zatwierdzanie kuponów (bez tego potwierdzenia jakie jest np w bwin)
w Betfair jak pisano już, też nie ma takiego problemu
ja trafiłem kilka razy opóźnienia w bet365 i żadnych problemów nie widać
no może jakby ciągle jedno i to samo trafiać, ale jak widać że ktoś korzysta z transmisji live na różne spotkania
to jest to jego wypracowany utarg, że wytrwał - bo pochłania to jednak sporo czasu
a propos, duże jest opóźnienie polskiej ekstraklasy na bet365, bo pasuje coś upolować ? : &gt;

byku1705 547

byku1705

Użytkownik
No sam nie wiem czy bet365 bo tam strasznie szybkie transmisje maja.... w ogole szybko reaguja.... ale dobre info posledze teamt;)

marian78 20

marian78

Użytkownik
muszę się bryknąć na mecz ekstraklasy z laptopem i sprawdzić różnicę czasu
jeżeli różnica jest przynajmniej 5 sekund to jestem bogaty
i tak sprawdzę, ale pytam się z ciekawości, czy ktoś już to badał, bo to by mi się może szybciej odniechciało z tym kombinować : &gt;

M 1

miszcz1991

Użytkownik
Witam, jest to mój pierwszy post, zarejestrowałem się bo nie mogłem się oprzeć aby czegoś nie napisać. Widzę, że wszyscy się napalili na jakże łatwy i niewyobrażalny zysk. Po pierwsze większość z was nie wie jak wygląda obstawianie live skoro sądzicie, że tak łatwo &quot;złapać&quot; coś na żywo. Gdy ujrzałem wpis &quot;jeżeli różnica jest przynajmniej 5 sekund to jestem bogaty&quot; zacząłem się śmiać (spróbuj również wnieść laptopa na stadion...), nie ma buka w którym przyjmowanie zakładu trwało by poniżej 8 sekund, ostatnio nawet 10. Gdyby jednak udało się wam coś trafić przez dzień, dwa będziecie się cieszyć z wygranej po czym odkryjecie, że wasza wygrana została anulowana konto zamknięte, a cała sprawa przekazana organizacjom zajmującym się oszustwami. Nie ukrywam zarobiłem trochę na tym ale to było ponad rok temu. Coraz więcej osób zaczęło tak grać, buki się zorientowały i koniec. Zablokowane konta i polecenie zwrotu wygranych w innym przypadku sąd. Dzisiaj cieszę się, że nie dołożyłem do całego interesu i nie wylądowałem w sądzie. Kto chce niech próbuje (jeśli ma dobrego prawnika :p). Jak to mówią nie ma nic za darmo.

Pozdrawia prawie bogacz

marian78 20

marian78

Użytkownik
bos młody i się chciałeś nachapać jednym tylko
to trzeba zgarniać raz za czas i nie za duże sumy
tak jak w życiu : &gt;

z samej gry na stadionie lepiej nie robić sobie nadzieji, chyba oczywiste
a w bet365 stawianie trwa 3-4 sekundy, więc jak najbardziej można, zresztą potwierdzasz, że można to można, a laptopa wnieść na stadion to jakis problem ?
podobno żaden
a propos: to na bet365 stawiałeś ? to na bet365 lubią się zająć sprawą ?
pytam z ciekawości : &gt;

777 28

777

Użytkownik
No ale przeciez można do tego wykorzystać Betfair - Giełde zkładów. Tam właśnie nawet częsciowo o to chodzi że wygrywa najszybszy itp Tam nikt konta nie zblokuje bo gra się przeciwko innym graczom a nie bukmacherowi. Jest 8 sek opoznienia w przyjmowaniu zakladów ale jakby ktos gdzies na stadionie zminimalizował te kilka sek to by jakies zyski miał.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
bos młody i się chciałeś nachapać jednym tylko
to trzeba zgarniać raz za czas i nie za duże sumy
tak jak w życiu : &gt;

z samej gry na stadionie lepiej nie robić sobie nadzieji, chyba oczywiste
a w bet365 stawianie trwa 3-4 sekundy, więc jak najbardziej można, zresztą potwierdzasz, że można to można, a laptopa wnieść na stadion to jakis problem ?
podobno żaden
a propos: to na bet365 stawiałeś ? to na bet365 lubią się zająć sprawą ?
pytam z ciekawości : &gt;
Człowieku skończ pisać bzdury bo tego nie da się czytać.
Najpierw pouczasz rozmówce, że się &quot;chciał nachapać&quot; a na końcu pytasz go gdzie grał i czy to nie było na tym Twoim idealnym buku ????
Na stadionie jak mniemam też nigdy nie byłeś. Żaden problem wnieść laptopa ????? Ok. Jak się jest dziennikarzem.
Z przyjmowaniem zakładu w 3 sekundy na live to już się ośmieszyłeś :|

Takie sytuacje można było wykorzystywać i niewiele się zmieniło - dalej pojawiają się na wszystkich bukach.
Co raz częściej jednak zdarzają się zwroty, nie wspominając o nowej praktyce (właśnie Twojego gloryfikowanego 365) polegającej na zmianie kursów w zawartym kuponie.
Przykładów mam kilka ale niekoniecznie muszę się tu nimi dzielić :]

byku1705 547

byku1705

Użytkownik
Slusznie nie ma sensu tu wszystkiego pisac... Z jednym mysle ze trzeba sie zgodzic mozna tak pograc ale umiejetnie dobierajac stwaki zeby nie przesadzic a akurat bet365 jak juz gdzies wyzej pisalem nalezy raczej wykorzystac jako zrodlo transmisji... a grac u innych....

Do góry Bottom