>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Zakłady między graczami

E 0

eurokozak

Użytkownik
A dlaczego to się nazywa akurat giełda? Bo mnie szczerze powiedziawszy to trochę odstrasza to słowo giełda, bo ja się kompletnie nie znam na prawdziwej giełdzie (jakieś indeksy,akcje, wigi20, itp.), a chciałem tylko pozakładać się z innymi graczami, a nie firmami bukmacherskimi. Są jakieś strony to umożliwiające?

K 1,2K

kukla

Forum VIP
A dlaczego to się nazywa akurat giełda? Bo mnie szczerze powiedziawszy to trochę odstrasza to słowo giełda, bo ja się kompletnie nie znam na prawdziwej giełdzie (jakieś indeksy,akcje, wigi20, itp.), a chciałem tylko pozakładać się z innymi graczami, a nie firmami bukmacherskimi. Są jakieś strony to umożliwiające?
TAK!
Nazywamy to giełdą zakładów tak jak napisał Marcin.
Zakłady, które wnosisz czy kursy, które wystawiasz będą odpowiednio wystawiane lub przyjmowane przez innych użytkowników.
Bukmacher oczywiście pobierze sobie za to prowizje - jej nie ominiesz a jeśli chciałeś to zrobić to niestety, zostaje Ci zakładanie się gronie znajomych :razz:

Na prawdziwej giełdzie, też w pewien sposób, &quot;zakładasz&quot; się z innymi graczami (duże uogólnienie) :razz:

Do góry Bottom