>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zakłady Live

M 0

michal1000

Użytkownik
Przeglądałem forum i nie załwałyłem zbyt wielu informacji na temat zakładów Live. Ostatnio pomyślałem o takim czymś aby stawiać na żółte i czerwone kartki tylko potrzebne są mi informacje gdzie są dokładne i dobrze przedstawione dane, no więc chodzi mi o takie coś zakłady typu 2z3, 2z4 itd. Szukamy że tak powiem najmniej &quot;brutalnej ligi&quot; albo jakieś kiepskie puchary gdzie piłkażą nie zależy tak bardzo na wygranej. Stawiamy 3 typy na to że nie będzie w meczu żadnej czerwonej kartki kurs jednego takiego typu wynosi między 1,15-1,30, no i wybieramy jeden typ że nie będzie żadnej żółtej kartki w meczu kurs taki wynosi między 8-15 (a nawet większe) więc dość dużo a więc:

zakład 2z4:

CK 1,2
CK 1,2
CK 1,14
ŻK 11

Stawka 2zł w sumie 8zł
Potencjalna wygrana 86.24zł

P.S. Potrzebuję tylko jakieś strony z danymi na temat czerwonych kartek i zółtych oraz wasze sugestie.

L 45

laha

Forum VIP
Najbardziej brutalna gra jest w Anglii i w Niemczech. Myśle ze we Francji i w Austrii można by czymś takim zagrać

impulsive 0

impulsive

Użytkownik
Najbardziej brutalna gra jest w Anglii i w Niemczech. Myśle ze we Francji i w Austrii można by czymś takim zagrać
Moim zdaniem nie mozna tak uogolniac ze w tym czy innym kraju graja brutalnie.
Zalezy to od bardzo wielu czynnikow i czsem jest tak ze w danej kolejce w danej lidze pada kilka czerwonych kartek a potem w nastepnej zadna.

A jezeli chodzi o kraje &quot;najbardziej brutalne&quot; to niedawno w lidze wloskiej padlo spro czerwonych kartek.I to tylko w jednym meczu chyba byly 2 lub 3.
Liga turecka do łagodnych tez nie nalezy.

Ale chyba &quot;kartki padaja&quot; czesciej jak mecz rozstrzyga pewen rzeczy (awans,spadek, itp).

Wiec w kazdej lidze w ktorej wczesniej nie bylo &quot;takiej brutalnosci&quot; nagle moze zdarzyc sie kolejka ze gra &quot;sie zaostrzy&quot;. Bo jak mowie jst bardo wiele czynnikow ktore wplywaja na to i raczej trudno jest jednoznacznie powiedziec w ktorej lidze graja ostrzej niz innej... wszak w kazdej lidze graja przeciez tyko ludzie...

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Jesli chodzi o zakłady live na kartki tak??

na bank jest to na baw jesli chodzi tylko o czerwone i chyba karne o mozna gb lecz moge sie mylic.

poZDro

Do góry Bottom