>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zakłady live ograniczenia ?

K 3

kutrzeba

Użytkownik
Zakłady live ograniczenia ?
Witam na forum jest to mój pierwszy post co nie znaczy że go nie czytam, szukałem odpowiedzi na pytanie które mnie nurtuje ale nie znalazłem mianowicie zacząłem pogrywać w expekt głownie live bo nic ciekawego niema na razie i po niedużym zarobku, zaczęli mi chyba ograniczać moje stawki do 300-400zl na zdażenie np.: over 2,5

Ktoś wie o co chodzi ?

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Prawie każdy bukmacher ma limity na rynek. Także prawie każdy bukmacher po jakimś czasie jak już &quot;jesteś za dobry&quot; nakłada limity indywidualne.
Polecam poczytać tematy związane limitami n forum ;)

K 3

kutrzeba

Użytkownik
panowie pomocy mogę grać tylko za 154zl na zdążenie napisałem do suportu o co chodzi, na bat takich problemów nie było ale też mniej liva jest czy każdy buk blokuje gry na livie ??
ps gdzie tu jeszcze można pograć na live bez sciemy ?

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Tak jak wyżej Ci napisałem... prawie każdy buk po pewnym czasie skutecznej gry da Tobie limity. A co do oferty live w expekta to jest raczej skromna. Popatrz na inne firmy.

kurus-i 0

kurus-i

Użytkownik
Dokładnie tak jak mówi Vader,w graniu na internecie za duże stawki,przy wiekszych wygranyvh buk widzi,że ma z Tobą ,,same kłopoty &quot; i postanawia dac Ci limit stawki,abyś mniej wygrał ;)

Do góry Bottom