>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

zakłady które gram za realną kasę - adashmm

adashmm 44

adashmm

Użytkownik
29.03.2015 godzina 13.00
Cenalna liga juniorów Polska
Lechia Gdańsk - MKS Kluczbork TYP 1 (ah-2) kurs @ 1,90 bet365 8/10
Co prawda typ w połowie oparty na statystykach bo na żywo zawodników Lechii nie widziałem ale widziałem kluczbork. Oprócz ostatniego meczu z juniorami Odry w którym kluczborska młodzież nie była (delikatnie mówiąć) stroną dominującą, ale wygrała 3-1 to resztę spotkań dostają dość gładko minimum dwoma bramkami. Dziś natomiast grają na wyjeżdzie z czołową drużyną ligi i nie wróżę sukcesu.
garść statystyk:
http://pl.soccerway.com/matches/2015/03/29/poland/central-youth-league/lechia-gdask-u19/kluczbork-u19/1964509/?ICID=HP_MS_255_04

Ponadto gram ako @ 1,61
LEchia u19
Zagłębie Lubin (live)
NIemcy -1

Otrzymane punkty reputacji: +2
adashmm 44

adashmm

Użytkownik
29.03.2015 godzina 13.00
Cenalna liga juniorów Polska
Lechia Gdańsk - MKS Kluczbork TYP 1 (ah-2) kurs @ 1,90 bet365 8/10 ✅ 6-0
Co prawda typ w połowie oparty na statystykach bo na żywo zawodników Lechii nie widziałem ale widziałem kluczbork. Oprócz ostatniego meczu z juniorami Odry w którym kluczborska młodzież nie była (delikatnie mówiąć) stroną dominującą, ale wygrała 3-1 to resztę spotkań dostają dość gładko minimum dwoma bramkami. Dziś natomiast grają na wyjeżdzie z czołową drużyną ligi i nie wróżę sukcesu.
garść statystyk:
http://pl.soccerway.com/matches/2015/03/29/poland/central-youth-league/lechia-gdask-u19/kluczbork-u19/1964509/?ICID=HP_MS_255_04

Ponadto gram ako @ 1,61 ⛔
LEchia u19 6-0
Zagłębie Lubin (live) 0-0
NIemcy -1 2-0
e:rozliczenie

adashmm 44

adashmm

Użytkownik
III liga opolsko-śląska
10.04.2015 godzina 19.00
Odra Opole - Swornica Czarnowąsy TYP: 1/1 HT/FT bet365 1,83 7/10 ✅ 4-1 (3-0)
e:mecz na live bet365
Pamiętam jak jesienią przestrzegałem przed graniem na Odrę (@1,5) w roli gości grającą jednak na swoim stadionie. MEcz zakończył sie wynikiem 0-0 lub 1-1. Dziś natomiast widzę sens w graniu na Odrę. Może nie czystej 1 (@1,28) czy jakiś handicapów bo mecz może być na styku. Ale jednak myślę że dziś Odra zgarnie 3 pkt. a prowadzenie może objąć dość szybko. Kilka meczy wiosennych zaczynało się od mocnych ataków opolan i często przynosiło to efekt w postaci szybkiego prowadzenia. Odra zimą została wzmocniona, cel jest oczywisty i wszystko dobrze się układa. Szeroka kadra, profesjonalne jak na warunki tej ligi przygotowania (np. obóz w Turcji), dobra atmosfera po kolejnych zwycięstwach. Odra dominuje w lidze. Ale tuż za plecami jest Polonia Bytom, trochę dalej Stal Bielsko-Biała. Dziś przy sporej widowni nie wyobrażam sobie straty punktów z jakby nie patrzeć drużyną która organizacyjnie nie może się równać z Odrą. Swornica Czarnowąsy klub oddalony od stadionu Odry jakieś 5km. W skład drużyny wiekszości wchodzą byli zawodnicy Odry którzy nie załapali się w kolejnych sezonach do zespołu z Opola. Z pewnością ambicja,chęć udowodnienia swojej wartości to będzie siłą napędowa gości. Nie odmawiam im także umiejętności, wszak tydzień temu to właśnie Swornica urwała punkty wiceliderowi Polonii Bytom czym wydatnie pomogli kolegom z Odry w umocnieniu się na pozycji lidera. Czy dziś znów pomogą...na pewno nie specjalnie, na pewno nie oddadzą punktów bez walki. Jednak dla mnie po zaciętym meczu wygrywa Odra. Liczę na szybką bramkę Odry i kontrolowanie meczu. Im dłużej będzie się utrzymywał remis tym śmielej poczynać będą sobie goście a więc trener Smółka z pewnością nakreśli odpowiednią taktykę.

adashmm 44

adashmm

Użytkownik
BUNDESLIGA
02.05.2015 godzina 18.30
Bayer 04 Leverkusen - FC Bayern Munchen TYP:1 (DNB) pinnacle 1,7 8/10 2-0 ✅
Cieżko mi znaleźć argumenty które przemawiają na korzyść gości. O absencjach nawet nie ma co pisać, bo nawet gdyby wszyscy byli zdrowi to pewnie i tak zagraliby zmiennicy. Bawarczycy rozbici po pucharze gdzie owszem można mówić że byli stroną przeważająca, że siędzia itd..itd... Jednak nie zdominowali Borussii na swoim boisku co skończyło się jak się skończyło. Oczywiście że rezerwy Bayernu będą chciały się pokazać, wygrać. Przed meczem Z Hertą Bayern jeszcze nie był mistrzem, a teraz już oficjanie jako mistrz... nie oszukujmy się, w Monachium wszyscy żyją już środowym meczem z Barceloną. Podsumowując: oprócz indywidualnych ambicji piłkarzy dostających szansę gry w pierwszym składzie, Bayern nie ma żadnego celu do osiągnięcia w tym meczu.
Inaczej wygląda sytuacja u gospodarzy: ciąglę są w grze o 3 pozycję, któa gwarantuję bezpośredni udział w LM, więc stawka ogromna. Swoje aspiracje gospodarze potwierdzają solidną grą. Ostatnia strata punktów na włąsnym stadionie miała miejsce w luty z wiceliderem z Wolfsburga. Po drodze jeszcze był bezbramkowy remis i porażka po karnych w pucharze właśnie z Bayernem, ale Bayernem grającym optymalnym na tamtą chwilę składem. Poza tym gospodarze pokonują wszystkich po kolei nie tracą nawet bramki od wspomnianego pojedynku z Wolfsburgiem (4-5).
Moim zdaniem BayArena pozostanie niezdobytą od dawna twierdzą. Zabezpieczam się zwrotem w przypadku remisu. Jednak czuję że punkty powędrują na konto aptekarzy.

Do góry Bottom